Tirsdagstrening

Hvis du er interessert i fartslek på Bygdøy i morgen kveld må du skrive i kommentarfeltet!

Forslag om ca samme tur som de to forrige gangene (Første gang, andre gang), 6-7 km på sti - etter kl sju i morgen kveld.  Dette er altså en kort og enkel trenignstur, og vi har delt oss opp etter fart - så alle må ikke løpe like fort.  Rop ut om du vil være med, jeg setter opp økta i kalenderen vår om det melder seg 2-3-4 stk;-)

Egentlig har jeg litt lyst til å stille i Gaupekollen Opp også, men påmeldingsfristen gikk ut i går - og jeg vet ikke om jeg kanskje har fått min kvote sti og terreng for noen dager...

Kommentarer

  1. Foreldremøte i barnehagen i morgen kveld....så jeg får heller satse på intervaller i parken på onsdag; må bare legge inn en liten søknad om disp til trening først (for vi har Sverre så det forutsetter at Tim er hjemme). Kjøpte forøvrig aktivitetskalender i dag og (merkelig nok!) står det ikke oppført noe på onsdag på Tim sin kolonne....så det er håp ;-) Silja

    SvarSlett
  2. Jeg hadde kunnet kl. 18 men det er litt tidlig for deg?

    SvarSlett

Legg inn en kommentar