Skogsløpet Mærraskallen

Festlig at så mange treningscampere deltok på Nordmarkstravern/ Halvtravern forrige helg! Klarer vi å bli minst like mange på skogsløpet Mærraskallen søndag 17. oktober?

Skogsløpet Mærraskallen er 14km langt og starter fra Fossum klubbhus (samme sted som den planlagte langturen førstkommende lørdag
).

De første to tredjedelene er på sti i terrenget med mye stigning, og den siste tredjedelen nedover på grusvei (ifølge Fossum IF).


Høres nesten ut som Halvtravern, spør du meg!

Klasseinndeling for begge kjønn; 12-14år, 15-16 år, Junior (90-93) og Senior 20-40 år/41-49år/50-59 år/60-69år/ 70år+.I tillegg er det åpen klasse uten tidtagning.

Høres dette fristende ut? Klarer vi å slå rekorden med antall påmeldte treningscampere? Jeg har ikke løpt løpet før, men det frister veldig...særlig hvis vi blir mange!

Det er ikke åpent for påmelding enda, men følg med på Fossum IF Mærraskallen hvis du er interessert. Og gi beskjed hvis du melder deg på!


PS. Det er også noe som heter Mærradilten på 5 km for barn 8-11 år.
Kommentarer

 1. Jeg trodde egentlig jeg hadde fått nok av terreng og oppoverbakker - men det er jo god trening & mykt underlag, så hvorfor ikke? Hvis beina holder er jeg med! :)

  Hvor lang blir lørdagens tur?

  SvarSlett
 2. Ca 15 km tror jeg:-)
  Håper Kristine skal beskrive lørdagens økt snart!! Kom igjen Kristine, nå må du stå litt på;-)

  SvarSlett
 3. Stilig; høres ut som et løp helt i min ånd....kanskje bare bittelittegrann langt kanskje, MEN, jeg får bare stå på å knaske jern så får vi se hva fremtiden bringer! Takk for tipset!!! Silja -hvor mange kan jeg løpe for, OSI, Team UB og TC?? burde gå det ;-) Silja

  SvarSlett
 4. Så bra, ser ut som om det blir noen campere (og OSI-ere og Team UB-ere) på Mærraskallen!

  Siri: Jada masa, kommer snart! :-)

  SvarSlett
 5. Godt!! Men, først skal det altså løpes i parken i kveld:-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar