RegnCamp

For første gang på leeenge var det i dag regn i luften på en onsdag, veldig uvant - men faktisk litt forfriskende! Det er ikke blitt skikkelig høst ennå, så temperaturen er behagelig nok selv med regn. Det ble 5 doble runder og stafetter til slutt. To runder mindre enn normalt, men sånn kan det gå når treneren er slapp og ikke finner vikar:-)

Jeg er spent på om jeg greier å oppsummere HVEM som kom på trening i kveld, hjelp meg gjerne! Jeg mener vi var 24-25 stk, så det mangler et par:
Andreas, Anne E, Anne, Carina(?), Cathrine, Christine SA, Christine T, Christopher, Ellen, Elin S, Hilde, Ingvild G, Kirsti, Kristine TS, Linda, Linnea, Lise Marit, Marte (NY!), Mikko, Siw-Mette, Stefan, Torfinn, Åshild.


Spesielt velkommen til de nye:-) Men, også veldig gledelig å se at de som har kommet til de siste ukene fortsatt møter opp, jeg tolker det dithen at dere trives og syns treninga er både gøy og hard. Mulig jeg er litt forutinntatt!


Vi ses på Nordmarkstraver´n på lørdag og til Coopertest på Bislett på mandag. Alt er helt ufarlig! Husk også å registrer dere her for bl.a. å få rabatt på Løplabbet.

Kommentarer

 1. Lise Marit Kalstad1. september 2010 kl. 22:20

  Hey, jeg var der jo! Riktignok litt treig og pjusk, men sånn er det noen ganger ;o)

  SvarSlett
 2. Jaaaa, sorry Lise Marit. Du er inne nå:-) Det er nok flere som har falt ut, hodet mitt fungerer ikke helt!

  SvarSlett
 3. Snørr, hodepine og alle vondter feid bort...at jeg kunne tenke tanken på å ikke komme! Takk, Siri :=).

  Bare 4 på styrketreningen i dag: Andreas, Elin, Cathrine og jeg. Men ble ikke dårligere av den grunn!

  Sees på lørdag, Lise Marit! Senest 1045 på Sognsvann (parkeringsplassen).

  SvarSlett
 4. Veldig bra innsats Kristine! Jeg tror jeg var den eneste "slappe" som også presterte dårlig! Dere andre bare ropte "ulv, ulv"!

  Vi snakkes:-)
  Dere bør måte 10:30 forresten, ikke samtidig med at bussene går...
  For Hweltraverne betyr det kl 8:15 - på en lørdag!

  SvarSlett
 5. Lise Marit Kalstad2. september 2010 kl. 11:08

  Jepp, jeg stiller 10.30 på Sognsvann. Vi ses :-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar