Puls med Nike+

Jeg fikk meg en pulsmåler fra Nike for å teste sportsbandet med puls! Rett i postkassa mi:-) Heldige meg!


Jeg trenger jo selvsagt ikke en slik, siden jeg har RS400 fra polar med nesten maken sensor. Men, denne nye fungerer til både polarklokka og nike sportsbandet - så her er det ikke snakk om mer stæsj, bare replacementing!


Vel, på den første turen funka den bare på polarklokka da, og det var ca som jeg hadde det før - bortsett fra at min gamle sensor ikke har synlig tekst lenger. Så, før jeg leste bruksanvisningen posta jeg et spørsmål på veggen til Nike Norges facebookside, og fikk et svar som gjorde at jeg tenkte tanken "kanskje jeg skulle lest bruksanvisningen først" - ikke at svaret var frekt eller noe. Jeg bare tenkte at jeg egentlig burde lese før jeg spør liksom;-)


Så, som tenkt så lest. Og joda, her skulle det trykkes på en toggleknapp. Toggle hvaforno? Klokka har to knapper, og eliminasjonsmetoden ledet meg på den knappen jeg ikke allerede hadde trykt på ved start. IQ går rett i taket her! Så, på neste økt ble det puls:

Dette er faktisk også et bevis på at jeg ikke var i slag i det hele tatt under intervalltreninga i parken onsdag kveld. 139 i gjennomsnittspuls er litt lavt, for å si det pent! Kan du matche den intervallpulsen eller?
 

Kommentarer