Oslo Maraton - det nærmer seg!

Bare få dager igjen nå, neste helg braker det løs i Oslos gater! Det er hele 14.000 påmeldte totalt på de ulike distansene (barneløp, 3 og 10 km, halv- og helmaraton) - og Treningscampen stiller med flere på startstreken! Er du klar?

Starttider:

 • 3 km - kl.11:00 (LØRDAG)
 • 10 km – kl.10.05 og 10.09 (to puljer med 1 500 stk)
 • Maraton – kl.10.30 og 10.33(to puljer med 1 500 stk)
 • Halvmaraton – fra kl.13.45 – 1405 (fem puljer med 1 500 stk)


Løypene kan du se her, maratontraséen er 2 ganger halv - lykke til for dere som skal ut på disse to rundene... Akkurat nå er jeg glad jeg har gjort unna min maraton for i år! Alle starter på Festningsplassen, jeg håper den er større enn i fjor (...) og med flere toalett.


På kvelden samles vi til mat og hygge - bord er bestilt. Vil du gjerne være rundt bordet og snakke om løpet, været, formen eller noe annet sender du en mail med det samme og/eller skriver en kommentar under her. Det er åpent for både løpere og støtteapparat, campere og blogglesere.

Kommentarer

 1. Lykke til alle som skal løpe! Skulle gjerne vært der.

  SvarSlett
 2. Jeg sier også lykke til til alle. Jeg skal løpe 10 km. men har små forhåpninger etter snart 2 uker uten trening. Men jeg blir gjerne med på det sosiale etterpå også, Siri! Count me in!

  SvarSlett
 3. Det sosiale er vel så viktig da!
  Jeg løper også tiern uten ambisjoner forøvrig:-)

  SvarSlett
 4. Tør nesten ikke skrive at jeg har rotet med datoer igjen...jeg kan jo være med! Har nettopp meldt meg halvmaraton, og blir gjerne med på middagen også.

  SvarSlett
 5. Så utrolig bra, Kristine! :)

  SvarSlett
 6. Flott! Jeg er gjerne med rundt bordet - er oppdatert om tid og sted.

  SvarSlett
 7. Nå er vi snart tredve TC-løpere! Wow!

  13 til bords så langt, dvs; vi trenger forfall eller påfylll! :-)

  SvarSlett
 8. Har ikke tenkt til å delta til helgen. Har heller meldt meg på Fanaløpet (halvmarathon) den 2. oktober. Skal likevel til Bergen den helgen og da passer det jo fint å ta med et løp. Et annet arrangement som kanskje er verdt å minne om er Hytteplanmila 16. oktober. Hvis en melder seg på innen i dag (20. sep) er det redusert kontigent, samt at en får en T-skjorte. Forløpig er jeg den eneste som er meldt på med Treningscamp som klubb.

  SvarSlett
 9. Jeg skal skrive om Hytteplanmila og hele helgen 15-16 oktober som er spekket med gode løpemuligheter!

  Men, jeg rekker det ikke denne uken i alle fall. Er så mye annet først. Litt Albert Åberg takter:-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar