Oslo Maraton 2010 - bildekavalkade

Løpshelgen er over, arbeidsuka har startet. Mandag morra blues:-( Men, vi hadde det gøy - og det er det som teller. Vi avsluttet helgen på Nambo i går kveld med god mat og drikke - veldig hyggelig lag!

Løpsrapport fra min egen 10 km tidligere på dagen fins her, og Barneløpet lørdag har også en egen post. Bildetakingen begynte kl 13:45 - så noen snek seg elegant forbi min linse:-) Neste år får vi hyre proff fotograf som følger alle - og da må vi selvsagt ha "uniform" i form av en singlet i sære farger slik at vi lett kan bli gjenkjent!

Lisa G- Helmaraton 3:49 (Torfinn passerte Rådhusplassen først, men han geipa bare og da gidder man ikke ta opp kamera)


 Christopher debuterte på hel i år, krampa tok han- men han fullførte i fin stil!


Halvmaraton: Stian - Campens tredje beste 1:25 (Mikko var best på 1:21, men han snek seg unna fotografen)Andreas, Campens nest beste. 1:23 Happy med å knuse storebrorens tid. Løp i pulje 2 og kom derfor til fotografen etter Stian, men altså på bedre tid.

Heming var også i Oslos gater, uten kamera MED løpesko. Antar at beina er fine, han ser i alle fall ut til å kose seg.Så over til jentene:


Kristine debuterte på halv (hun har riktignok en start for 15 år siden, men det er så lenge siden at dette vel må regnes som debuten likevel!) Fin 1:42 - hun holdt seg heldigvis unna rekorden min. Kristine løp sammen med Adelheid mesteparten av tiden:Lisa S så jeg ikke før hun passerte, så det ble et dårlig skudd bakfra. Må løpe roligere Lisa:-)Kjendis Astrid hadde som mål å løpe under 2 timer, det holdt litt hardt - men Astrid er fornøyd med ny pers på 2:02


Åshild debuterte i fjor på 3 km, hun syns åpenbart det var for kort og hoppet likegodt over 10 km distansen og rett opp på halvmaraton. Tøfft! Ser ut som hun hadde det fint underveis:-)Gunvor, Oddbjørn, Hilde Sofie løp også halvmaraton - uten at jeg fikk de med på film. Pål, Pia, Gøril, Regis, Siri, Hanne, Silja, Maria, Lise Marit løp 10 km tidligere på dagen - hvis noen har bilder - send!

Randi Helen som heiet utenfor Festningsplassen tok disse to blinkskuddene av to av tikilometerstjernene:

Tusen takk Randi Helen!

Kommentarer

 1. Jøss, ikke er krisefælt bilde du hadde greid å ta - blid var jeg også... Hehehehe!
  Kristine ga seg til kjenne underveis, så jeg fikk med meg at vi lå sammen.

  SvarSlett
 2. Jeg har et par bilder fra i går som jeg sender på Treningscamp mailen nå :o) Gratulerer til alle Treningscampere med strålende innsats!

  SvarSlett
 3. Tusen takk, lagt til over:-)

  SvarSlett
 4. Jeg syns det er på sin plass å minne om at også jeg deltok! Jeg løp inn til en for meg ufattelig bra 26. plass i min klasse! Ettersom det er tvilsomt om jeg noensinne kommer til å toppe den plasseringen, må jeg nesten benytte anledningen til å skryte! Tyder på at du hadde rett i at puljen var "lett", Siri...

  SvarSlett
 5. Beklager Maria! Jeg har en lei tendens til å glemme deg når jeg skal oppsummere... tilgi meg!

  SvarSlett
 6. Kanskje jeg gjør meg mer bemerket hvis jeg er like aktiv i diskusjonene som Pål?

  SvarSlett
 7. Utrolig lite vakker på løpebilder, men for en fart....can't win them all...:-)

  SvarSlett
 8. Maria, jeg tar det på min kappe - helt og fullt! men, jeg hadde deg på oppsummeringa av 19 kilometeren i alle fall:-)


  Lover å skjerpe meg... vet ikke om det hjelper;-)

  Kristine: Du har helt rett! Når du presser maks er det ikke mye igjen til fotografen. Se til forskjell på meg som ligger langt nede i puls og smilet jeg har. Det er jo mye mer behagelig selvsagt når man ikke presser. Men, jeg skulle gjerne presset mer og smilt mindre, likevel!

  SvarSlett
 9. Så hvis jeg løper sakte neste gang vet dere hvorfor (så flott å ha en unnskyldning!)

  SvarSlett
 10. @Maria,

  Hva har jeg med denne saken å gjøre...

  Jeg for min del husker bare en brøkdel av navnene (og personene), så jeg er imponert over at Siri får med så mange som hun gjør.

  Er det så viktig å bli omtalt her da. Jeg ville nesten se det som en fordel og ikke bli nevnt. Jo færre internettspor en etterlater, desto bedre.

  SvarSlett
 11. Pål, du har alltid noe med saken å gjøre:-)

  Alle skal med, og rett skal være rett! Basta:-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar