Ny rekord, igjen!

For første gang; 30 stk på Treningscamp! Wow, nå har vi vært mange på de siste onsdagstreningene, og det er skikkelig kult å løpe sammen så mange. Den som ikke finner en å henge på nå løper altfor fort...

Flere nye i kveld, men jeg tror jeg har med alle navnene (?) Velkommen til Bård, Malin, Siri, Susanne og Torkil - håper å se mye mer til dere! Spesielt velkommen tilbake til Gunvor og Sonja! Nye og gamle kan medlemsregistrere seg, for å få rabatter og fellesmailer. (Jeg spammer ikke ofte!).

De sprekeste i parken onsdag kveld: Andreas, Anne, Bård(NY!), Cathrine, Christine T, Christine SA, Christopher, Elin S, Emma, Gunvor, Hanne, Hilde, Ingebjørg, Kirsti, Kristine TS, Linda, Lisa S, Lise Marit, Maria, Malin(NY!), Oddbjørn, Randi Helen, Regis, Silje, Siri(NY), Siri, Sonja, Susanne (NY!), Torkil(NY!), Åshild.

Vi løp 5 doble runder, som gir intervaller a ca 900 m for de som løper den "vanlige runden" uten snarvei eller forlengelser, pauser på 1:15. Etterpå ble det stafetter i regi av Kristine og Lise Marit. Det er utrolig gøy å få så mange godord om hvor bra dere syns treninga er! Dette altså etter at jeg har pisket dere gjennom harde intervaller med korte pauser.  Tusen takk, dere er supre:-)  

Jeg grudde meg til dagens trening, hadde mest lyst til å legge kroppen i badekaret. Jeg er ennå litt tung i kroppen etter Nordmarkstraver´n og generelt litt høyt stressnivå. Jeg tok det derfor litt roligere enn vanlig, valgte å løpe runder uten forlengelse - og det ble en super økt takket være alle dere andre Campere!

Det var også flere som fulgte med på styrketreningsdelen, selv om det nå altså begynner å bli både mørkt og litt kjølig. Selv fikk jeg for mange myggestikk på Bislett på mandag til at jeg frivillig legger meg ned i gresset...

Håper å se mange av dere på lørdag, kanskje blir det Bygdøyleik på tirsdag også. Helt sikkert er det at det blir intervaller på onsdag igjen!Jeg valgte forresten min aller, aller beste sko for kveldens økt. Kanskje var det AdiZero Tempo (True love) som reddet kvelden?  Minner og god løpsfølelse formelig strømmer ut og opp av skoa;-)

Kommentarer

 1. Jeg syns det er på sin plass med en stor takk til deg også, Siri!!! Gårsdagens trening førte til et gigantisk humør- og energiløft for min del. Fra bunnivå etter en slitsom ettermiddag, til en helt ubetalelig godfølelse etter endt trening og en deilig dusj! En skikkelig lifesaver!

  SvarSlett
 2. Helt enig med Maria!!

  Og er stadig vekk imponert over alle navnene du klarer å lagre i hodet, Siri!

  God innsats under styrketreningen også, men navn og antall..hæ??

  SvarSlett
 3. Men det er DERE som Er Campen, glem aldri det!

  Tusen takk for enda flere godord:-) Der er supre!

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar