Nordmarkstraver'n på lørdag

Jeg gleder meg!!!

15 eller 30 km i Nordmarka, værmeldingen er lovende - ikke fare for at det blir skikkelig vått... Bussene går kl 8:30 og 10:45 fra Sognsvann, til hhv Stryken (30 km) og Skar (15 km). Bussene tar bagasjen din tilbake slik at du kan skifte til tørt tøy når du er i mål. Start på Stryken er kl 11 og jeg håper å være inne før kl 14... men vi får se! Start fra Skar er kl 12.

Underveis og i mål får vi næring; Bananer, kjeks og drikke.  Ringer sportsdrikk har jeg aldri smakt - men holder den hva de lover blir det nok veldig bra:-)

Alle som fullfører de 30 km på Nordmarkstraver'n får unik og eksklusiv trøye, det har jeg ikke fra jeg løp i 2003 (da fikk jeg kruset over). Ikke fordi jeg ikke kom i mål, men fordi det var nytt fra 2009. Nytt er også Banner Ola merke, som er et slags merkekrav til de som kommer i mål mindre enn 50% senere enn vinneren (hhv mann/kvinne). Vinnertiden for kvinner har vært 2:10- 2:20 og tiden for beste mann i mål er på 1:50-2:00 tidligere år tror jeg.  Enkel matte; under 3 timer så er det safe:-)

Startnummer kan hentes før start på Stryken og Skar, ved Milslukern Sport på Ullevål fredag etter kl 15 og på sognsvann før bussene går tror jeg. Man kan også etteranmelde seg på løpsdagen.

Det er 620 påmeldte og av påmeldte campere kan nevnes: Kristine, Astrid, Lise-Marit, Torfinn, Randi Helen, Birgit - men det er sikkert flere som jeg ikke har helt oversikt over. Hva med deg? Jeg tror alle Camperne greier Halvtravern... Prisen går opp ved midnatt tror jeg, så - hva venter du på?

Lykke til alle som skal løpe, så ses vi på Sognsvann!

Kommentarer

 1. Ka æ venter på?? Bedre vær så klart ;-) Nei æ venter på at forkjølelsen skal slippe taket og jern-nivået i kroppen skal stige.... LYKKE TIL alle sammen! Jeg lover ikke at jeg stiller i støtteapparatet for å heie på dere men jeg lover at jeg skal gjøre mitt aller ytterste får å få til å komme å heie :-) for det hadde vært utrolig morsomt å se på....selv om jeg selvsagt helst ville vært med selv også da, nekter jo ikke for det hehe. Silja -litt smålei av biff og brokkoli nå altså

  SvarSlett
 2. Anbefaler HEMJERN, jeg har tatt min daglige dose i 15 år... Hver gang jeg forsøker å slutte, får jeg negativt svar etter ny blodprøve. Det er ikke det verste å være avhengig av da:-)


  -håper du kommer Silja!

  SvarSlett
 3. Jeg kommer, også med lave jernlager, vondt alle steder og mange unnskyldninger... -men jeg håper å komme til mål fra Skar. Noen flere som løper den halve?
  Tonje :)

  SvarSlett
 4. Jeg tror de fleste Camperne løper halve; Lise Marit, Åshild, Astrid og Kristine. Randi Helen husker jeg ikke om skulle ta hele eller halve, Birgit tar hele sammen med meg, Torfinn også tror jeg. Men, jeg har ikke heeelt oversikt da!

  SvarSlett
 5. Lise Marit Kalstad3. september 2010 kl. 09:15

  Haha, det er viktig med noen vondter og plager når man skal springe med startnummer. Personlig sliter jeg med hoste, vekselsvis tett og rennende nese, og generelt lavt energinivå. Satser på at jeg finner formen i kveld! Så klarer jeg nok å gjennomføre Halvtravern ;-)
  Vi ses i morra!

  SvarSlett
 6. Jeg skal heie på dere alle! Gleder meg til å se på andre slite for en gang skyld... :o)

  SvarSlett
 7. Jeg hadde planlagt å løpe Helteløpet i morgen. (Halvmarathon i Rauland). Fin måte å få sett litt mer av landet vårt på. Men jeg har dessverre pådratt meg en skikkelig forkjølelse. Det gjør at det ikke blir noe halvmarathon i morgen på meg. Det kommer jo mange fine løp utover høsten, og da tror jeg det er bedre å ta det med ro i morgen og heller satse på å være i bra form til neste løp. Ser ut som det blir en mulighet for å prøve seg på halvmarathon den 2. oktober i Fanaløpet i Bergen.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar