Mi Coach!


Campen er utvilsomt lukurativ! Vi blir ikke akkurat neddynget av stæsj, slik som de "store" motebloggerne, men noe drypper det da på oss også:-) I dag har jeg fått en MiCoach fra Adidas til testing. Denne har jeg virkelig hatt lyst til å teste, men samtidig mobbes jeg jevnlig av dere fordi jeg både har Nike+ og Polar, altså en dings på hver hånd og hver fot. Og, dessuten har jeg altfor mye å gjøre for tiden.

Jeg har lest at produktet er veldig bra, og det skal Campens nye skribent Lise Marit få lov til å teste. Det er ikke lett å gi fra seg slike privilegier selvsagt, men jeg tror produktet blir bedre testet og bloggen her får en bedre produktomtale fra Lise Marit enn meg. Jeg har prøvd lignende dingser og vil sammenlikne produktet med andre, mens Lise Marit stiller med blanke ark.  Jeg gleder meg til å høre hva hun sier etter både kort og lang bruk!

Såvidt jeg forstår inneholder pakken en pulsmåler, stride sensor og en pacer. Stride sensor er en sensor til å klipse på skolissene som måler distanse, hastighet og antall steg. Pacer forteller deg om treningen som en mp3, jeg vet ikke om den spiller musikk også? Det får jeg vel vite snart! Jeg gleder meg Lise Marit, og det håper jeg du også gjør:-)

Kommentarer

 1. Lykke til med testingen! Vi er spente på responsen:)

  SvarSlett
 2. Jeg er klar! Dingser er jo ikke min greie i det hele tatt, så dette blir spennende... :o/

  SvarSlett
 3. Bare spør meg om du har noen spørsmpl eller om noe ikke funker som det skal. hanne.lyngstad@reebok.com

  ;)

  SvarSlett
 4. Jeg elsker sånne dingser. Kjørte en stund både Garmin og RunKeeper på iPhone og var veldig nære ved å skaffe meg Nike+. Føltes litt teit ved oppstart når jeg måtte aktivere flere steder, og ganske tungvint når man skulle ta en kort pause (f.eks. møtte på noen og skulle slå av en prat). (c:

  SvarSlett

Legg inn en kommentar