Massasje!

Jeg er verdens heldigste Camper tror jeg! Ikke bare har jeg de aller beste folkene å trene sammen med, men jeg har også de beste og snilleste folkene. I april fikk jeg overraskende en gave fra dere, som var et gavekort på Idrettsmassasje på Røa. Jeg bestilte en time tidlig i august, og det kom utrolig godt med etter all flyttesjauen vi var gjennom. Ryggen verket og bena trenger jo alltid litt massasje etter asfaltløpingen. Massasjen gjorde utvilsomt godt for kroppen.


I forrige uke ringte de meg derfra igjen og sa jeg hadde enda en massasjetime på gavekortet - så da måtte jeg jo bare ta turen opp igjen! Stedet heter forresten Alternativ medisin på Røa. (Kanskje de gir meg en gratis time hvis jeg skriver veldig fordelaktige ting om de??) 

Han som masserte meg begge gangene het Thomas, og det mest alternative jeg så på hans kontor varen bok med "Kjerringråd"  i tittelen! Jeg tror ikke det var så mye alternativt over den idrettsmassasjen jeg fikk, det var nok temmelig klassiske grep som skulle til for å løse opp i mine spente muskler i lår, korsrygg og ikke minst legger. Auauau!!


Det er godt nå etterpå - og tusen takk for den utrolig flotte gaven!

Kommentarer

Legg inn en kommentar