Mål Oslo Maraton

Kun få dager til et av årets største løpsarrangement i Oslo. Hvordan er formen, og nervene? Gleder du deg, eller gruer du deg så mye at du ikke får sove om natten?

Jeg er veldig laid back i år, skal løpe 10 km i behagelig tempo har jeg tenkt. Litt usikker på hvor langt opp jeg må i sluttid for at det skal være behagelig da:-) Jeg har halvveis tenkt at under 50 ville vært akseptablet og fint, men jeg vet jammen ikke om det går altså. Formen er ikke den beste nå for tiden - så jeg tror ikke på at jeg skal komme ned mot 45 slik jeg gjorde i Sentrumsløpet. Løypa på søndag er lettere tror jeg, men kroppen er mye tyngre! LOL
Vet det er flere på Campen som skal ut på halvmaraton, og jeg er litt misunnelig - det er egentlig en bedre distanse enn ti. Angrer jeg på valget? Tja, det er mulig! 


Nå vil jeg høre fra dere andre som skal løpe søndag; hvilken distanse er du påmeldt - og hva er ambisjonen? Fullføre, slå egen rekord, slå naboen? Gruer du deg? 

Dette er fra et tidligere OM hvor jeg heller ikke hadde annen ambisjon enn å fullføre med stil!

Kommentarer

 1. Trenger du startnummer til Halvmaraton så kjenner jeg en som gir sitt bort gratis.. =)

  SvarSlett
 2. Jeg debuterer på maraton. Jeg har ikke løpt stort annet enn Nordmarkstravern før, så målet er bare å gjennomføre uten å pådra meg varige mén :-) Starter forsiktig med 5min/km og hvis beina og formen er ok halvveis, så prøver jeg å øke til 4:45 i håp om å komme i mål sub 3:30.

  SvarSlett
 3. Maraton er skumle og morsomme saker. Så mye usikkerhet før start og underveis - lykke, lykke til!

  Håper du får de svarene fra beina du ønsker underveis. De aller fleste opplever nok at det ikke er "mer", selv om de mener å ha åpnet forsiktig.

  Tvi tvi! Dere er fire eller fem Campere som løper hele distansen. Kanskje Lisa G, Torfinn og Christopher vil si noe om sine ambisjoner også?

  SvarSlett
 4. Løper mitt første halve og den største utfordringen blir å komme seg til start
  - deretter fullføre
  - så 2,20
  - og 2,10 hvis alt fungerer.

  Dette er meg på det aller mest optimistiske :-)

  (psstt - jeg synes du burde ta det startnummeret.)

  SvarSlett
 5. Lykke til Ingalill! Fire fine ambisjoner det der:-)

  Det kommer nye sjanser for å løpe halv, denne gangen er det mannen sin tur. Syns det er veldig bra for barnefamilier at det er en distanse kl ti og en annen kl to:-)

  SvarSlett
 6. Målet är å ge storebor en tid som han bara kan grina åt i flera år. Lite orolig över om knäet håller men det blir zon och tigerbalsam!
  Målet er unner 1.30!
  Drömmgrens på 1.20 men det blir nok litt för töfft.

  SvarSlett
 7. Håper å komme under 2 timer, men forberedelsene har vært så som så pga. vonde legger. Skal egentlig være fornøyd bare jeg kan løpe uten for store smerter i morgen.

  Lykke til alle sammen! :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar