Løpelykke

Kjempesliten etter jobb, barnehagehenting og ettermiddagsmas, forstår egentlig ikke hvordan jeg greide å motivere meg for en løpetur. Mulig nøkkelen er at jeg sier til meg selv at det skal være en kort og rolig tur, bare for å få stresset ut av kroppen.


Jeg løp ned mot Skøyen og så ut til Lysaker. Flatt og deilig asfalt. Mørkt og litt kaldt. Det er definitivt høst - den tynne genseren jeg løp i var ikke egnet i kveld. Så, det var best å holde farten litt oppe! Løp under E18 og opp Lilleakerveien, kom inn på Ring 3 og løp mot Smestad, rundt Smestaddammene og hjem. Veldig fin løype fordi den går ned først (lett å komme i gang), deretter mest flatt før det kryper litt oppover i en knapp kilometer uten å være skikkelig bratt. Så flatt igjen, og til slutt mer nedover. Perfekt, rett og slett:-)


Etter mange tunge treningsuker nå har jeg hatt to løpeturer de siste dagene med godfølelsen! Det er sååå deilig med slike økter:-) Løpelykke!!
Fra en annen hyggelig tur litt tidligere i måneden, Nordmarkstravern!


Husk Treningscamp kl åtte i morgen:-)

Kommentarer

 1. Herlig! Når man først har kommet ut er det (som oftest) veldig godt. Humørforskjellen før og etter en slik løpetur som man tar når man egentlig ikke er motivert er enorm for min del. Det er bare å huske på det når man sliter med å komme seg ut...

  SvarSlett
 2. Det er sånne turer en løper lever for... Fly, fly, flyyyyyyyyyyyyyyyyy! :)

  SvarSlett
 3. Jeg ser et lite mønster her - gikk ikke begge disse turene på asfalt, mon tro? ;)

  Kjempekult bilde ja, det burde opp på veggen! Er det mulig å se så tvers gjennom lykkelig ut etter 30 km sti?

  SvarSlett
 4. Jepp, flyt er herlig.
  Jeg ser samme trend som deg Astrid;-)

  Hvis man ikke blir lykkelig av Nordmarkstravern har en seriøse problemer på det mentale plan! haha

  SvarSlett
 5. Blir det letter intervaller i dag? hvis ikke så kommer jeg ikke :-/ hehe jeg bare TULLER:-) Håper å få med meg noen runder denne onsdagen også; gemalen er ute på en løpetur nå og har lovet å være hjemme til kl.19:30 -da skal mor være klar!! Silja

  SvarSlett
 6. Det blir så lett at du ikke skjønner at du trener engang!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar