Løp forbi!

Det var dagens tema. Så enkelt, men akk så vanskelig. Jeg bestemte meg for at i dag skulle alle få en oppgave, og det var så enkel som en arbeidsoppgave kan bli: "løp forbi". Vi øvde oss først i to runder, ved å løpe på fire ulike rekker: Den bakerste skulle løpe opp og fremst - og når den bakerste var fremst skulle den som da var bakerst gjenta det hele. Dette gjorde vi altså i to oppvarmingsrunder, slik at det ble noen drag innbakt i oppvarmingsrundene.


Jeg håper dere tar dette med dere videre:-) Spesielt til søndag! Det er ikke farlig å løpe forbi, en har ofte mer krefter enn det kjennes ut som. Kanskje var det noen som oppdaget at det var litt kult å løpe forbi også?


De spreke i parken i dag løp så intervaller: 3 single, 1 dobbel og 3 single. Noe kortere enn normalt - dette med tanke på helgens konkurranser hvor hele 30 campere skal ut i Oslos gater og nettopp; LØPE FORBI!


Andreas, Anne, Astrid, Christopher, Emma, Hanne, Hilde, Jane, Karianne (NY!), Kjersti, Lise Marit, Maria, Marius (NY!), Mikko, Pia, Silja, Siri, Siw-Mette, Torfinn, Åshild
Spesielt velkommen til dere to nye, håper dere trives sammen med oss. Det er hyggelig at flere av de som er kommet til de siste månedene også henger med (Pia, Siw-Mette, Kjersti, Anne og Hilde bl.a) - men det er også noen jeg savner: Ingvild´ene, Tonje, Kristine, Gøril... Kom tilbake! Bli friske og finn tid til oss:-)

Kommentarer

 1. Morsom og NYTTIG øvelse du kjørte i går Siri! I forhold til at mange skal ut og konkurrere nå så tror jeg det er viktig å øve på blant annet "å løpe forbi"; å øve på dette i praksis er mentalt fordelaktig også.

  Å bli litt mer kjent med "taktskifte" er også en god ting i forhold til det du understreker hver gang: "hold helt inn!!!". Så, spør du meg så gir jeg deg tommel opp og max kredit for øvelsen i går!! En enekl øvelse som samtidig er veldig nyttig på mange plan! KJEMPEBRA! :-)

  Silja -og var vi "ikke fler" enn 21 stk? virket som vi var minst 50 :-))))

  SvarSlett
 2. Jeg kom bare til 19 - og jeg tror det kan stemme. Vi var tre grupper på fem og en på fire da vi løpe "øvelsen" vår. Jeg trodde egentlig også vi var flere:-)

  Takk for ros Silja:-)

  SvarSlett
 3. haha du kan telle bedre enn meg ja ;-) 19 it was :-) Silja

  SvarSlett
 4. Nå er det tjue navn, kom plutselig på Jane. Så, enten manglet det en da vi delte inn "lagene", eller så er det tre som mangler...

  Hilsen surresiri

  SvarSlett
 5. Har planer om å bli med snart igjen. Virkelig. Knærne ba om pause etter Halvtravern, og ellers så er det de to små monstrene her som holder mammaen sin våken natt etter natt... Trøtt. Lykke til alle sammen til helgen. Fint oppslag i Aften også.

  :) Tonje

  SvarSlett
 6. Våkenetter er ikke særlig energiskapende. Been there, done that!!

  Håper det snart blir bedre, mye bedre:-)

  SvarSlett
 7. Jeg må benytte anledningen til å fortelle min egen "løpe forbi-historie" fra mitt aller første skirenn i 1. klasse på barneskolen. Jeg hadde ikke akkurat veldig konkurranseorienterte foreldre, men var vel sånn gjennomsnittlig i langrenn. Imidlertid startet jeg med startnummer etter en jente i parallellklassen som var "litt annerledes" enn oss andre, og som i hvert fall gikk VEEEELDIG sakte på ski. Og jeg trodde det IKKE VAR LOV å gå forbi! Plasseringen ble naturligvis elendig, og ingen god motivasjon til nye skiturer.

  Denne tabben skal jeg selvfølgelig ikke gjøre på søndag! Bare vent, dere!

  SvarSlett
 8. Herlig erfaring Maria!! Det er altså lov å løpe forbi:-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar