Litt om lørdagens langtur

Lørdag 11.9 går treningscampens langtur til denne koselige hytten her:

Brunkollen ligger i Bærumsmarka. Oppmøte ved Fossum klubbhus ca. kl10. Jeg skal hente Lise Marit og Christopher ved Marienlyst bussholdeplass kl940 og har plass til flere. Skriv i kommentarfeltet dersom du ønsker å sitte på derfra. First-come first-served!

Løpeturen er totalt ca.15km på grusveier. Opp til hytten, og ned igjen samme vei. Det er derfor mulig å snu før toppen for de som synes det blir litt for mye. Vi starter ved Fossum klubbhus, løper forbi Østernvann og videre oppover mot Brunkollen. Mesteparten av stigningen kommer like før Brunkollen. Dette ligner med andre ord på Sognsvann-Ullevålseterturen, bare litt lengre og litt brattere. Du utfordrer altså deg selv litt mer nesten uten å merke det! :-)
Kommentarer

 1. Fritt for å sitte på! :) (værsåsnill)

  SvarSlett
 2. Da har jeg holdt av plass til deg, Astrid. Det letteste/nærmeste for deg er vel å komme innom hos meg kl.930?

  SvarSlett
 3. Jeg gleder meg! Nei, skrev jeg virkelig det?! Galskap.

  SvarSlett
 4. Ha ha ha, du er hekta, Lise Marit! :)

  Supert, Kristine - vi sees 9.30!

  SvarSlett
 5. Lise Marit måtte dessverre trekke seg fra lørdagsturen, men følgende er fortsatt med: Astrid, Ingebjørg, Birgit, Christopher, Siren, jeg og muligens Siri...Gøy med mange :-)

  SvarSlett
 6. Nei og nei nå roter jeg! Lise Marit er med på lørdag og har aldri tenkt noe annet! Jeg har lest en gammel melding og surret skikkelig! Da er vi ENDA flere. Artig!

  SvarSlett
 7. Huhu! Gleder meg allerede! :-)

  SvarSlett
 8. Det kan være jeg møter opp 09:30 på Marienlyst i moergen.

  SvarSlett
 9. Bra, bli med Pål! Da er bilen full (hvis Pål dukker opp på Marienlyst).

  SvarSlett
 10. Jeg tar med mann og kommer i egen bil. Og vil gjerne danne baktropp -roligtur!

  SvarSlett
 11. Jøss, blir vi over ti på langtur er vel det også ny rekord!? Gleder meg til å treffe dere i morgen:-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar