klin kokos gærn

Det er vel ikke dette man tenker på når man snakker om sokkeskille?


Hahaha
Tenk å betale over 400 kr for å plaske uti hvert eneste gjørmehull mellom Stryken og Sognsvann! Jeg må være klin kokos gærn?!


Nordmarkstraver´n er et fantastisk flott løp, og det tror jeg kommentarfeltet kommer til å bli fyllt opp av også:-) (Selv om det er grisetungt og fryktelig vanskelig terreng for oss som trives best på asfalt eller grusvei). Jeg prøvde å nyte så mye som mulig av dette blodslitet; fantastisk natur, flinke arrangører og nydelig vær. Til og med "konkurrentene" var bra, en mann ga meg faktisk et lite "dytt" framover da jeg forsøkte å komme forbi han i en oppoverbakke der stien var smal og lite egnet for forbiløping.  Tilskuere fins det også i et slikt løp, til tross for at det altså går "litt" utenfor allfarvei. Tusen takk til alle som heiet, det hjelper masse! Fantastisk stemning og ramme rundt Nordmarkstraver´n, dette er et løp du bare MÅ prøve en gang - kanskje flere:-)


Det er så mye som burde nevnes, men umulig å favne alt før, under og etter løpet. Jeg hadde en flott tur som dere skjønner, men det var et blodslit å holde skjema til under 3 timer. Halvveis lå jeg på 1:34:30 og begynte å tvile sterkt på om det kunne gå(/nås). Selv om det er mye nedoverbakker på siste halvdel, er de i veldig ulendt terreng - og det er også et par monsterbakker i siste halvdel. Teknisk krevende, men jeg løp likevel forbi ganske mange  - og jeg løp mest med menn, det er vel et slags godt tegn. Det gikk tislutt bra i forhold til tidsmålet mitt- 2:59:tjue ett eller annet. Knapp margin med andre ord. Who cares, så lenge det begynner på 2! Merke ble det da også:-)


Her kan spesielt interesserte se løpet mitt forresten, jeg ligger nok litt lavt i puls- men det fins forklaringer på det (tid/km er litt feil):
Mye kjentfolk, og mange campere. Mikko, Torfinn, Hege, Birgit og meg løp hele greia. Tonje, Astrid, Christopher, Åshild, Kristine, Lise Marit, Oddbjørn, Randi Helen løp halve. (Har jeg glemt noen?) Jeg fikk ikke snakket med alle, møtte også  fotografene Silja, Adelheid som heia på meg, og Tim, Maria, Janicke, Ørjan og Steinar. Anne og Camilla løp også, men de så jeg ikke noe til. Lise Marit kommer med en rapport senere ( i morgen tror jeg) om hvordan det var å løpe Halvtraver´n, hennes andre løp ever. Birgit debuterte forresten på løp i dag, med beskjedne 30 km på fine 3:16! Utolig sterkt av ei som har trampa over to ganger siste uken og løp med teipa ankel. Respekt! Pen femteplass til Kristine i sin klasse, og mange andre flotte plasseringer. Tror det var premie til både Randi Helen og Kristine.

Foto: Adelheid (tusen takk for at jeg får lov til å være simpel bildetyv)778(!) fullførte hel eller halv Nordmarkstraver. WOW! 

Var det gøy?

Kommentarer

 1. Jeg synes Halvtraver´n var en artig sak! Tdivis litt frustrerende å løpe i kø uten mulighet til å løpe i eget tempo, men heldigvis var tempoet til de foran ganske greit det meste av tiden.
  Dette var mitt første løp ute i skogen og jeg begynner nesten å glede meg til Birkebeinerløpet om knappe to uker! Må bare få skikk på de tunge lårene som sliter etter FredagsBirken.

  SvarSlett
 2. Veldig fint løp, veldig sliten nå!!

  Tonje :)

  SvarSlett
 3. Veldig flott løp! Og knallvær! Vi er vel med alle sammen neste år også??

  SvarSlett
 4. Liker forresten bildet av beina dine, Siri :=)

  SvarSlett
 5. Næmmen, det var jo du som raste forbi meg sikkert 10 ganger de siste 5 kilometerne :)
  Et morsomt, men veldig slitsomt løp!

  SvarSlett
 6. 10 ganger siste 5 km? haha, det går vel ikke an?

  Det var flere jeg løp forbi flere ganger, men trodde det var langt tidligere i løpet, og for det meste menn.

  Men, hvem av oss var først i mål!!??;-)

  SvarSlett
 7. Grattis med vel gjennomført!!! Lekre ben. Jeg måtte skrubbe mine for å få de rene.

  SvarSlett
 8. Superinnsats!
  - og ikke minst supervær.

  - akkurat i dette løpet dog tror jeg jeg hadde likt meg best som tilskuer :-)

  SvarSlett
 9. Takk, takk:-) Tøfft løp, på mange måter! Kjenner det godt i kroppen i dag gitt...

  SvarSlett
 10. Ha ha, herlig bilde. Jeg var så smart å løpe med hvite knestrømper - de kommer *aldri* til å bli rene igjen...

  Særdeles imponert over dere som løp opp så mange høydemetre i det terrenget der, i 30 km... Det må da være like tungt som en maraton?!

  SvarSlett
 11. Ja, det står ikke mye tilbake for maraton dette, faktisk. Litt kortere på tid - men veldig krevende terreng kompanserer for manglende kilometer. Så, jeg var nesten like sliten etter dette som etter Stockholm.

  (Siri vurderer seriøst å løpe et maraton i høst ja, er godt nok forberedt nå etter NT)

  SvarSlett
 12. Gjør det, da vel! Hadde vært kjempekult om du impuls-løp et maraton :-)

  SvarSlett
 13. Växjö 16. oktober, jeg sier ikke mer... Jeg skal spørre sjefen om fri i morra, deretter melder jeg meg på med hotell og reise!

  SvarSlett
 14. Fantastisk flott og morro ble dette :)
  (selv om ikke det var min forventning)
  Om jeg skal løpe ett løp i året, så er det dette!

  SvarSlett
 15. Og impuls marathon høres spennende ut!!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar