Kanaljoggen

Litt treg oppdatering, beklager det! Lørdag var det Kanaljogg i Horten, med 3 Campere på startstreken: Randi Helen, Peer og Peers sønn.... Super-Randi knuste alle konkurrenter; hun klinte jammen til på 5 km med en overlegen seier!! Over tre minutter foran jenta på andreplass i klassen. Gratulerer:-) 

Camperne fins overalt på resutlatlistene i løp vi deltar i, øverst, i midten og nederst. Campen er for alle - uansett nivå. Intervalltrening er effektivt og viktig for alle.


Neste løpsutfordring for oss nå er Oslo Maraton. Ca 20 Campere er påmeldt, og bord er bestilt på kvelden. Har du ikke meldt deg på ennå sier du??? Det fins også plass rundt det sosiale bordeet, bådet for de som løper og de som heier/fotograferer. Dette er ikke en lukket avdeling!

Snart er det også sesong for Parksprint i Forgnerparken, som Campen arrangerer. Vil du hjelpe til blir jeg veldig glad, rop bare ut i kommentarfeltet eller på mail.

Kommentarer

  1. Vi tok turen til Horten og deltok på Kanaljoggen på min sønn Haagen sine premisser. Dermed ble det 2,5 km i trimklassen. Han syntes det var stor stas og få startnummer på brystet og delta i ordnentlig løp med far. Forøvrig fint arrangement og flott vært i Horten i helgen.

    Haagen syntes det var artig at bilde av kom på bloggen.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar