Jeg må le...

...av meg sjøl. Lørdag skulle jeg teste MiCoach fra Adidas for første gang. Og så viser det seg at jeg glemte å trykke på «start» før jeg begynte å løpe. Så det er ingen informasjon å laste inn på data´n! I stedet får jeg følgende beskjed: «Wait a sec. You haven't worked out yet» og «No starts yet. Go workout!» Er det mulig?! Hallo MiCoach, til din informasjon løp jeg cirka 14 kilometer i Bærumsmarka! Jaja. Her er det bare én ting å gjøre: Le av min egen udugelighet.

MiCoach består av en pulsmåler, en skrittsensor og en pacer. Informasjonen om hvor langt du har løpt, antall skritt, kalorier brent etc, lastes inn på datamaskinen. På miCoach.com har jeg min egen profil der treningen skal registreres og analyseres. Poenget er å måle framgang. Og her ligger vel mye av årsaken til mitt problem: Det er mye å holde styr på! Her snakker vi tross alt om jenta som syntes utstyrsmanien var i ferd med å ta overhånd da hun bytta ut joggebuksene til 99 kroner fra H&M med en løpetights til nesten 500 kroner fra XXL. Galskap, tenkte jeg den gang (det var i mai). Nå må jeg altså feste tre dingser til kroppen før jeg kan trå utafor døra. Dét er i hvert fall galskap.

Konklusjon så langt: MiCoach er sikkert kjempekult. Jeg tar selvkritikk og må lese bruksanvisninga. Neste tur blir på mandag.

Tror dere MiCoach har noe for seg - eller er det for avansert for sånne mosjonister som meg?

Kommentarer

Legg inn en kommentar