Første tur registrert!

Mandag fikk jeg endelig Micoachen til å fungere. Løp to runder rundt Sognsvann. Etterpå fikk jeg lastet inn informasjonen på laptopen. Ifølge Micoach brukte jeg 35 minutter og 35 sekunder. Jeg løp 7,12 kilometer. Gjennomsnittlig puls var på 119. Og jeg brente av 310 kalorier. Se selv (trykk på bildet for større versjon)!
Gårsdagens tur gikk litt treigere enn tidligere (jeg har løpt to runder rundt Sognsvann fast en dag i uka siden i sommer). De hadde nemlig stengt av deler av ruta rundt vannet, litt usikker på hvorfor. Så jeg brukte noe tid på å knote meg rundt gjerdet - før jeg oppdaga at jeg kunne gå gjennom.

Ellers ser jeg at jeg har ganske lav puls. Vet fra tidligere målinger at jeg har veldig lav hvilepuls (stoisk ro - medfødt egenskap fra pappa), men dette var da litt i laveste laget?! Jeg skal spørre Micoach hva den mener jeg skal gjøre.

Må si det er uvant å bruke pulsbelte. Og feste skrittsensor til skoene. Og koble pacer til iPoden min. Alt dette før jeg kan komme meg ut døra. Men, jeg må bare innrømme: Det er moro å se grafene og søylene etterpå! Nå er bare spørsmålet om Micoach og jeg blir enige om hvordan jeg bør trene framover. Jeg kommer ikke til å poste et nytt innlegg for hver tur jeg løper med ´coachen min, men lover å oppdatere jevnlig.

Ses vi på treningscamp i parken i morgen?

Kommentarer

 1. Ser ut som det er noe galt med pulsmålingene, siden de faller ned på null så ofte. Husket du å fukte det området med sensor rett før start? (Dette er årsaken til at gjennomsnittspulsen blir så lav, du ligger ganske høyt på det som ser ut som skikkelige målinger)


  Gleder meg til å høre mer i morgen:-)

  SvarSlett
 2. Men en stor forbedring fra sist, Lise Marit :-)

  SvarSlett
 3. Veldig bra! Jeg forsøkte Nike+-app for iPhone i går, men tror du jeg klarte det - nei. Du er visst hakket mer teknisk anlagt enn meg! :)

  Jepp, vi sees i kveld!

  SvarSlett
 4. Ja, jeg fukta sensorene. Men, jeg fikk ofte beskjed på øret om at Micoach mistet kontakten med sensoren. Det gikk som regel noen sekunder før kontakten ble gjenopprettet. Det skjedde vel en 5-6 ganger. Så det kan være noe av årsaken til at pulsen er så lav. Eller kanskje jeg har gjort noe feil, Astrid ;-)
  Ses i kveld!

  SvarSlett
 5. Skal komme til bunns i dette. Har ikke testet miCoach selv, men har formidlet problemene:/

  SvarSlett
 6. Lise Marit!
  Om du endevender den lille grønne esken, kan det være et miCoach pulsbelte innunder den pappdelen hvor de andre bitene til miCoach lå? SEr på en originalforpakning her at pulsbeltet er festet under der. Om ikke, er det det du mangler:)

  Da skal vi fikse det til deg.

  Hanne

  SvarSlett
 7. Jeg tror det må ha manglet i esken altså... Jeg husker i alle fall at jeg syns det var rart at det ikke var i esken, men siden jeg hadde to ekstra sendte jeg ett av de med. Har endevendt vesker og ting her for å se om det kan ha falt ut her, men no luck so far! ;-)

  Kanskje Lise Marit har bedre øyne?

  SvarSlett
 8. Jeg skal sjekke når jeg kommer hjem i dag!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar