Finale september....

30.09 i dag og på tide å gjøre opp månedsstatus: Vi har totalt gjennomført over 180 treninger eller konkurranser! (Jeg har ikke fått med alle dessverre, så tallet er garantert litt høyere enn tabellen nedenfor sier). I snitt er vi nå ca 18 stk på hver trening / tellende løpskonkurranse. Det er hele 60 ulike navn på listen for september, så mange er bare med av og til - men dette er tilbud både til de som vil trene fast og til de som vil trene sporadisk. Alt i alt: Veldig bra innsats av veldig mange:-)

Dere kan reglene nå?
Alle gule (hele 12 stk denne gangen!) er kvalifisert til premie gjennom god deltakelse denne måneden, det er ganske mange med 5 eller flere starter. Med minst 5 starter har man altså vært med på minst halvparten av øktene/konkurransen.

Det er spesielt to som utpeker seg med imponerende innsats denne uken: Lise Marit og Christopher. Ekstra hurra for dere med full pott, men det gir ingen ekstrapoeng inn i finalen;-)

De gule går nå inn i finalen... som vinnes av den som er kjappest på labben og skriver i kommentarfeltet. Skriv også gjerne hva du evt ønsker deg i premie, men ikke tenk for lenge på det da:-) Tiden går...

Klar, ferdig, gå!

Kommentarer

Legg inn en kommentar