En uke igjen....

Nå må du lette litt på trykket! Dagene som kommer skal være "lette" og fartsfylte. Kjørte du 20 km langtur forrige søndag kan du f.eks nøye deg med 15 i dag. Kjørte du 6 x 1 km intervaller forrige uke kan du f.eks kjøre 3 x 1 og 3 x 500 m denne uken. Osv. Du kan trene like mange økter som vanlig, og du kan trene samme type økte - men kutt 10-25% på mengden. Er det ekstra mye stress og mas på jobb eller andre fronter denne uken må du legge det inn, ikke som trening men som belastning. 

Det er meningen at den uken som kommer nå skal være lett, både psykisk og fysisk. Da står du i startfeltet på søndag med ben som bare lengter etter en utfordring, fart og moro


Alternativt gir du beng i dette og gjør akkurat som du vil/tiden tillater:-)
Oslo Maraton 2008, mitt første løp etter fødsel i april samme år. Stolt og lykkelig over å være på startstreken igjen, underveis og i mål:-)

Kommentarer

 1. Er dette et løp du har satset og trent mot? Er Oslo Maraton et MÅL for deg denne sesongen? Ønsker du å gjøre et bra løp under OM?

  Er svaret JA: hør på Siri sine først råd!!!

  Er svaret NEI: gjør som hun sier til slutt; gjør akkurat som du selv vil!

  Jeg håper dere får en knallfin opplevelse og at dere velger å gjøre "de rette" tingene den siste uka før slik at oppladningen blir så optimal som over hode mulig!! :-) Silja (som kommer til å gjøre akkurat som hun lyster og vil fordi hun ikke skal løpe OM hi hi :-) )

  SvarSlett
 2. Jeg satser ikke maks, men jeg tar det uansett litt roligere uken før konkurranser:-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar