En god investering

Litt regn i lufta, men dråpene stoppet omtrent samtidig med at Astrid og jeg tok løpeturen vår på Bygdøy. Gode kontakter med andre ord.
Bygdøy har stier som vi kan like. Lettløpt og krever ikke full konsentrasjon hele tiden. Utrolig deilig etter 3 helger på rad med møkkastier...
Ser ikke dette skikkelig idyllisk ut??
Mange fine veier å velge mellom, her kan man få til ulike runder og ingen blir skrekkelig lange heller - med mindre du tar dom alle sammen.

På vei hjem, langs Hoffselva. Jeg har tenkt på det mange ganger nå, at jeg må få tatt noen bilder av de flotte turstiene som er rett utenfor døra her på Hoff. Vi trives utrolig godt her, både innendørs og utendørs. Vi kan løpe ned til Bygdøy på 10 min ca med 50-50 fordeling mellom grus og asfalt, eller opp til Bogstad på 30-40 min (jeg har ikke prøvd det ennå, men jeg tror det er mest grus og mest oppover...) En kan også løpe "grønt" til Frognerparken på ca 15 min. I tillegg har man altså plenty med deilig asfalt å boltre seg på!


Fint eller? -Faktisk kun 3-4 min innenfor Ring 3:-)


Takk for fin tur Astrid! Trening og stressmestring samtidig. Det er utrolig godt og viktig å ta seg slike turer etter hektiske dager på jobb. Trening gir energi, det er viktig å huske når stressnivået er på det verste og tidsklemma holder deg i et fast grep.Kommentarer

 1. Jeg konkluderte på akkurat samme måte - jeg føler meg så uendelig mye bedre nå enn før jeg dro ut for å møte deg! Så takk for turen, ja :)

  SvarSlett
 2. Fantastisk at det er så mye fin skog i byen - paradoks at det er mye mindre skogsstier å velge i på landet :-)

  Ser ut som en kjempetur!

  SvarSlett
 3. Det er utrolig flott å løpe i byen. Jeg har bodd flere steder, og finner ofte gode, grønne veier. Da jeg bodde på Grønland løp jeg mye opp Akerselva, som er klassikeren i den delen av byen. Men man har også Lodalsparken og selvsagt grønne Ekeberg. På vestsiden har man Frognerparken og Bygdøy, videre Hoffselva, Lysakerelva og Mærradalen bl.a. Disse siste områdene er ikke store, men de er lange slik at man likevel føler at man løper grønt og kan løpe mer enn 10 meter liksom;-)

  gøy i byn!

  SvarSlett
 4. Ingalill - det er faktisk sant at det er flere fine turstier som egner seg for løping i byen enn på landet. Har ikke tenkt på det før.

  SvarSlett
 5. Helt enig - mange muligheter rett utenfor døren! Skulle gjerne vært med i dag, men måtte kjøre og hente unger.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar