Dreven tester

Tredje Cooperstest siden juni. Føler meg dreven nå. Tenker på hvor spent jeg var før første gang. Gruet meg fælt til å løpe rundt på Bislett med alle disse folkene jeg nesten ikke kjente. Godt jeg hadde Elin med. (Hvor har det blitt av Elin forresten? Hatt gode unnskyldinger hver gang, men neste gang...DA er hun med, ikke sant Elin?!)

Andre gang, litt mindre spent. Og nå, tredje gang, bare morro! Så dere som var med for første gang i dag: Det blir bare bedre og bedre!

Lise Marit, Siri, Christopher, Andreas, Anne E., Linda, Maria og jeg møtte opp i dag. Noen av oss litt slitne etter Halvtravern (Lise Marit, Christopher og jeg), og noen av oss veldig slitne etter Nordmarkstravern (Siri). Likevel var det en god del mindre klaging over vondter enn sist. Kanskje vi har blitt litt herdet etter helgens utfordring? 2-3km på bane er jo ingenting i forhold til 15/30km på sti/grus i marka!

Kommentarer

  1. Enig med deg, Kristine, dette var artig! Selv for meg som løp kortest av alle - konkurransen var jo veldig hard! Og dessuten løp jeg jo lengre enn jeg trodde jeg ville klare på forhånd. Anbefales til alle som vil teste formen!

    Og fortsatt er jeg helt himmelfallen over at jeg helt frivillig har gjennomført en Coopertest. Jeg har siden videregående hatt et mildt sagt anstrengt forhold til navnet Cooper...

    SvarSlett
  2. Høres ut som om du dukker opp igjen neste gang :-) Bra!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar