Coopertest igjen

Huff, det er ikke hva kroppen, og spesielt bena, mine skriker etter nå. De 30 "lette" gjennom Nordmarka i går kjennes virkelig ennå, 1 uke ferie på en sandstrand derimot - det høres akseptabelt ut! BRING IT ON!


Men altså, det er klart for Campens tredje Coopertest i morgen. Det skulle egentlig ha vært om en uke, for å ha litt tid siden den forrige og luft til både NT og OM - men neste mandag er det en eller annen idi..sk fotballkamp som sperrer Bislett for friidrett. Gah.


Så, det blir nok utrolig mange gode unnskyldninger å spore på Bislett i morgen kl åtte! Av og til, dette er helt sant, presterer man godt når de gode unnskyldningene er på plass. Du løper uten press, og kan plutselig finne krefter i beina likevel. La oss alle be/håpe! 


Ses vi eller? 
-Tjue sharp som vanlig

Kommentarer

 1. Tenkte å jogge rolig ned til Bislett fra Frognerparken ca.kl.1930. Noen som vil slå følge? Møtes evt vanlig sted.

  SvarSlett
 2. Lise Marit Kalstad5. september 2010 kl. 23:51

  Jeg kommer på Bislett. Men, det er litt omvei for meg å først dra til Frognerparken, Kristine. Vi ses på stadion!

  SvarSlett
 3. Jeg møter i parken Kristine. Håper beina bærer meg...

  SvarSlett
 4. Sees i parken kl1930, Siri (gitt at beina bærer deg...) :=)

  SvarSlett
 5. Blir massasje på meg - en investering for å kunne komme på onsdag! :)

  SvarSlett
 6. Høres smart ut Astrid. Jeg skal på fredag, det trenger kroppen virkelig!!

  SvarSlett
 7. Kryss i taket; jeg mtte vente på Kristine!!! Det var helt snålt å komme løpende inn i parken, og der var INGEN som ventet på meg. Det var skikkelig rart, så mange som manglet!

  SvarSlett
 8. Kan ikke la det skje igjen. At du kommer først :-)...

  SvarSlett

Legg inn en kommentar