Bare en liten joggetur...

Det var det jeg skulle ha i kveld. Først skulle jeg egentlig trene styrke da. Prøvde i går med poden på slep, men da var det ingen barnepass, så det ble en gåtur på oss i stedet. I dag var jeg bare helt umotivert for styrke, men jeg var motivert for å trene ... så ut av vinduet og det plaska ned. Jepp, det ble løpetur!


Bar en halvtimes tid tenkte jeg, løpe ned til Skøyen og opp Bygdøy Allé og tilbake over Majorstua. Kom inn i fin flyt og plutselig hadde jeg løpt forbi BA og langs Frognerstranda er det ikke så mange avstikkere... Jaja, greit nok. En rolig, litt lengre tur. 


Ved Hjortneskaia kom den en gangbro som jeg aldri har testa før, den gikk over både E18 og togskinnene - plutselig så jeg trikken og var i Drammensveien. Man er alltid redda når man ser trikken, er jo bare å følge skinnene:-) Fulgte skinnene fra Lapsetorvet og opp til Frogner plass, tok inn i parken og Monolittveien hjem. En deilig tur i regnet ble det! Litt kald ble jeg, det var godt å løpe rett inn i en varm dusj.


I morgen er det Barneløp i OM, poden skal løpe sitt første løp på beina. Fra før har han ett i joggevogna og et par i magen min. Det blir spennende å se hvordan han reagerer på alle de andre som også skal løpe. Han kan nemlig miste fokus en smule....

Kommentarer