10 km i Oslo Maraton

Tiden gikk så fort i dag morges.... det er ingen god idé å ta outfitbilde før jeg drar, og attpå til blogge litt. Lang historie kort, tog/trikk/buss - alt hadde lang ventetid på Skøyen. Jeg var på Jernbanetorget 9:55 - starten var 10:05. Stress mao. Jeg snakket ikke med noen før start jeg...

Fordel 1: Slapp å stå og fryse på Festningsplassen
Fordel 2: Slapp unna dokøa 
Fordel 3: Veldig godt oppvarma

Ulempe 1: Litt småstressa...
Ulempe 2: Bakerst i startpulja
Ulempe 3: Tørst FØR start

Oslo Maraton: Vær så snill, flytt starten til etter porten - det er bare de 20 første som kan løpe. Jeg brukte 59 sekunder ut av Festningsplassen, tror det kan gjøres unna på ca 20 sekunder.  Tok ellers igjen mange løpere de første kilometerne, mange som skulle starte i denne pulja under 50 min som vel ikke hadde noe der å gjøre. Jeg vet ikke hvorfor de havna der.

Løp på både Gøril, Silja og Lise Marit i feltet fram mot 5 km, etter det var det ikke flere kjente - men mange som heiet. Publikum i år var langt mer lystige og livlige enn tidligere år - hurra for det! Jeg ble heiet på av Randi Helen og flere - som jeg ikke fikk sett hvem var, de ropte heia Siri - så jeg tok det ukritisk til meg:-)

Det ble 47:27 på meg, to minutt bak pers - men jeg er kjempefornøyd. Kunne ikke forvente mer av kroppen i dag,  det er selvsagt litt kjipt å løpe med håndbrekket på - men jeg hadde ikke noe valg. Nøt løpet gjorde jeg uansett, det er gøy å løpe i sentrum sammen med så mange andre. Litt kjipt selvsagt å holde pulsen nede, ikke kunne være med når noen siger i fra. Sånn er det selvsagt alltid, at noen er i bedre form - men det er kjipt å ikke våge å presse pulsen opp.

Fikk løpt ganske mye utenom løpet i dag, både til og fra  byen, så det ble en skikkelig økt likevel. Møtte forresten Maria, Regis og Pål også etter målgang - noen fornøyd - andre misfornøyd. Sånn er det alltid. Neste gang er det bytta litt om:-)

Nå skal jeg straks tilbake til byen for å heie på hel- og halvmaratonløperne. Noen av maratonløperne er nok i mål allerede før jeg er i byen igjen - men jeg får i alle fall med meg halvmaraton helt og fullt!

Kommentarer

 1. Jeg var overbevist om at vi startet 09:55, så jeg bommet 10 min på tiden min. Da endte jeg opp med 45 min som jo er greit nok og ikke 55 min som jeg trodde først.

  Forøvrig har Oslo Maraton valgt feil preposisjon på diplomet ... det må være litt flaut dem.

  Gleder meg til middagen! Vi sees da.

  SvarSlett
 2. Grattis med overstått!! :-D
  Stresset før start høres slitsomt ut, må ha vært deilig å endelig være i gang og bare roe ned og heller konsentrere seg om løpingen. Men jeg skjønner det er viktig å oppdatere oss om dagens outfit! :-D Jeg setter iallefall stor pris på det!

  Kos deg ned i byen, artig med liv og røre.

  SvarSlett
 3. Bra jobbat! Har en lååååång lista på förbättringar. Bla starten, goodiebagen m.m...

  SvarSlett
 4. Bra jobba, Siri! Det var ikke akkurat bestetid på meg heller i dag, men jeg kom meg gjennom tross forkjølelse. Det trodde jeg egentlig ikke i går, så..Jaja. Det finnes heldigvis flere løp å være frisk i. Pål- kanontid, da! Bra løpt!
  Og Lise-marit satte vel ny rekord. Gratulerer til alle som var med. Bare det er superbra!

  SvarSlett
 5. Kjempegøy med så mange campere i dag! Jeg så dere på VGTV i morges alle sammen nesten :P Og så var det hyggelig å treffe så mange av dere før start på halvmaraton. Kjempeartig! :) Jeg er veldig fornøyd med arrangementet og ble ikke engang noe særlig plaget av mye køløping. Fin dag, selv om det var litt fælt underveis :P

  SvarSlett
 6. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 7. Det var da svært til stress men uansett godt gjennomført. Var litt misunnelig på 10km løperne før start igår, måtte være deilig å løpe i kulda, bli ferdig tidlig og kose seg med å se resten slite :-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar