Treningen i kveld

Det er endelig onsdag og i kveld er det nok en gang klart for Treningscamp i Frognerparken kl 20:00. Treningen er som alltid gratis, det er effektiv kondisjonstrening og du treffer mange hyggelige folk. Det er gruppepress på den gode måten; rygger å henge på eller dra forbi, en trener som pusher deg videre underveis og mellom intervallene. Å løpe intervaller alene og sammen med en gruppe er to helt forskjellige ting, det lover jeg! De som deltar er på ulike nivå, vi løper like lenge - men ikke like langt. Dette bør du bli med på:-)

I kveld skal vi løpe 5 doble runder, rundene er på 350-600 m (ca), og dere får litt mer enn 1 min i pause mellom de fem intervallene. Det blir kort oppvarming først med en rolig runde, så blir det en liten fartsfylt overraskelse før intervallene tar til. Jeg vet ikke om det blir styrketrening til slutt - det er litt opp til dere! Trenger du mer oppvarming enn den ene runden gjør du det på vei til parken - de fleste gjør det.

Treningscampen har aldri blitt avlyst pga været (eller noe annet), i vinter flyktet vi innendørs to ganger pga kulde - men campen holder ut i all slags vær. Vi har holdt på siden våren 2009, og har egentlig ikke hatt mange treninger i regnet (kanskje 2-3?). I kveld lover yr at regnet skal holde opp ca kl 19. Man kan selvsagt ikke stole på yr, men du kan stole på at det blir god og morsom trening i parken!


Jeg har trange luftveier etter forkjølelsen min, kommer nok til å puste og pese som en 70-årig røyker. Ta med ørepropper om du ikke orker høre på slikt! ;-)

Det kommer flere treningstilbud:
 • Rolig langtur fra Sognsvann på lørdag kl 10:00 - denne er avhengig av påmweldinger (skriv i kommentarfeltet)
 • Coopertest på Bislett på mandag kl 20:00. Vi var 19 stk sist gang som løp - nå er det på tide med en ReTest! (Men, nye må selvsagt komme for sin første test. Det kommer ReTest om en måneds tid igjen).
 • Onsdag er det ny Treningscamp igjen!

Kommentarer

 1. Jeg blir med på langtur lørdag morgen - danner en rolig baktropp :)

  Sees i kveld!

  SvarSlett
 2. Jeg blir også med på lørdag!

  Ingunn F.

  SvarSlett
 3. Jeg er med på lørdag. Løper kl920 fra Monolittveien/Skøyenveien og er ved bommen/kiosken på Sognsvann kl10. Sees! :=)

  SvarSlett
 4. Da blir vi i alle fall fire:-)

  Håper Maria og Lise marit dukker opp også - og kanskje noen flere?

  SvarSlett
 5. Optimistsk som jeg er, satser jeg på å bli med. Må få opp dampen etter ferien. Med forbhold om barnepass og orden på stiv nakke...

  Tonje :)

  SvarSlett
 6. Da får dere med dere starten på triatlon sprintdistansen kl 10 på Sognsvann ;-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar