Time out

Ting henger muligens sammen her i verden. Hadde jeg startet i Hytteplantesten på lørdag om jeg visste at kroppen min hadde skumle planer på gang? Tja, kanskje hadde jeg likevel gjort det. Men, kanskje hadde jeg ikke forventet av den at den skulle løpe på 4:20 per km? Det er mulig jeg ville revurdert målsetningen, og kanskje også faktisk holdt litt igjen. 


Sånt kan man selvsagt ikke få svar på i ettertid. Faktum er uansett at er kroppen min i kjelleren en tur. Hodet verker, nesa renner og hver samtale avbrytes og avsluttes med et nys eller fem. Livet er herlig, man vet aldri hva det har å by på rundt neste sving!


Det er dog ingen fare i Stillehavet for at jeg ikke er i parken på onsdag. Det er tross alt over 50 timer til!

Kommentarer

 1. Usjda, GOD bedring! Det er bare å ta livet med ro og bli frisk, fort, for på søndag skal du jo ha fest;-) Jeg har liksom helt glemt at det er barnehageoppstart, snart høst og starten på alle dissse rundene og nedturene med forkjølelse ol. Ja, ja, vi får være flinke til å ta vare på oss selv; C-vitaminer, fisk og tran, skål! Silja :-)

  SvarSlett
 2. Ja, god bedring, sett deg nå godt ned i sofaen med en kopp varm te!

  SvarSlett
 3. Sender honning og hvitløkstanker - skal se du er som ny imorgen.

  SvarSlett
 4. Takk, takk! Jeg tror jammen denne sykdommen kom på et gunstig tidspunkt. Har kjørt kroppen min altfor hardt den siste måneden, og nyter å bare drive dank en dag! Men, hvis jeg ikke er frisk i morgen blir jeg nok litt slitsom å ha med å gjøre;-)

  SvarSlett
 5. Kjedelig. God bedring. Bra vi ikke har det samme da ;)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar