Take Oslo!

Hva sier du til en liten utfordring som går ut på å ta for seg av Oslos gater? Forsvare egne gater og ta andres paradegater? Det skal jeg begi meg ut på!!!


I september kjører Nike en kampanje som går ut på å fargelegge gater etter hvor mange kilometer du har løpt. Fargen du bruker gjenspeiler hvilket lag du er på, og hvert lag har sin "kjendis". (Jeg må innrømme at jeg egentlig bare kjente til den ene... det sier kanskje mest om meg!?)  Jeg har meldt meg på Tone D Aaberges Rosa Oslo vest lag, ikke fordi jeg digger Tone - jeg gruser henne lett (haha), men jeg bor jo på Hoff og har mange viktige gater å forsvare her. Jeg har bodd flere andre steder i Oslo også, så kan hende forsøker jeg å fargelegge noen av  mine gamle løpegater rundt på Lambert og Grønland. Kort sagt: Her skal det løpes!Du kan melde deg på via facebook, jeg har allerede sendt invitasjoner til mange av mine venner:) Det hele heter Take Oslo - Nike Unleashed. Eller Kampen om Oslo om du vil - hvilken del av byen er mest løpegærn? Dagene før konkurransen løpes i gang skal man nå benytte til å rekruttere løpere til de ulike lagene. Bli med på dette du også! Det er ikke stort som trengs av utstyr, en liten dings til å putte i sko om du allerede har Ipod eller et sports band. Sistnevnte fins i premiepotten her på campen for dere som er mest aktive... 
Løpingen som teller i fargeleggingen må skje mellom 6. september og 4. oktober. Litt kjipt at jeg ikke får med de 30 km fra Stryken til Sognsvann den 4. september da...typisk min uflaks! Det er forresten bra med premier i potten til vinnerlaget:

Teamet som løper lengst blir hyllet i Nike´s neste butikk kampanje om Oslos beviselig tøffeste område.

De 5 beste i vinnerteamet får:
- Designe egne Nike sko på NikeID
- T-skjorte med hyllest fra Nike
- Jakke med hyllest fra Nike

De 6–10 beste i vinnerteamet får:
- T-skjorte med hyllest fra Nike
- Jakke med hyllest fra Nike

Ukens vinner får:
- Nike Sko
- T-skjorte

Ukens 2–5 beste deltakere får:
- T-skjorte

Kommentarer

 1. Тhis text is worth everyone's attention. When can I find out more?

  Also visit my homepage Haarausfall Stoppen

  SvarSlett
 2. I lіkе the helpful information you pгovide іn
  your artіclеs. I will booκmark
  yοuг ωeblog anԁ check again hеre regulaгly.

  I'm quite certain I'll leаrn many new stuff right here!
  Goοd luck for the next!

  Also vіsit mу sіte - runder haarausfall

  SvarSlett

Legg inn en kommentar