Støl, stølere, Sellanrå

OMG

beina mine er som gelé. Fikk pressa føttene inn i de eldgamle og stive o-skoene mine, og de like gamle terrengskoene kjennes virkelig ut som en himmelseng i forhold. Grepet til disse skoene er upåklagelig i krevende terreng, men de er så harde og trange at jeg er sikker på at tærne utvikler klaustrofobi av å være inni de. Det var jammen godt å ta på terrengskoene etter målgang igjen!

For en helt forferdelig trasé! Smale stier, glatte svaberg, gjørmete partier og grusomme bakker. Siri er nok ingen motbakkeentusiast ennå gitt:-) Ble veldig mye gange i høy puls på veien opp, men det var fine partier også og utsikten der oppe var stunning, på godt norsk.

Det hjelper selvsagt ikke å trene 400 m ´ere kvelden før og så sykle opp de grusomme bakkene til barnehagen med 14 kg bakpå i dag morges heller. Nå er jeg bare så helt grusomt støl at jeg kan ikke tenke på at det hverken er SRM eller Treningscamp i morgen. 


GI MEG STYRKE!!

Kommentarer

 1. Imponert over at du gjennomførte dette tunge løpet etter den nokså tunge treningsøkrten på mandag.

  Kommer dessverre ikke nå førstkommende mandag, prioriterer styrketrening istedefor. Det for holde med en intervalløkt i uken.

  Ser forretsne av tidtagningen din at je ville ha vært på godt under 12 på 3k hvis jeg hadde klart rundentidene vi hadde på mandag, og det er jeg glad for. Jeg er enda mer imponert hvis Heming gjør dette emd håndbrekket på.

  Hilsen,
  Pål

  SvarSlett
 2. ...Og de gærne har det fortsatt godt... eller? ;)

  SvarSlett
 3. Akkurat nå har de gærne det ikke det minste godt. Men, snart er alt glemt igjen og nye løpspåmeldinger foretas:-)

  Var det moror? NEI!
  Gjør jeg det igjen. Ja, sikkert...

  SvarSlett
 4. Vel blåst (eller løpt), Siri! Du er tøfferen enn meg, jeg tar heller en maraton enn motbakkeløp. :o)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar