Sosial samling på søndag!

På søndag har jeg lagt opp til en sosial sammenkomst på vår nye store uteterrasse for de av dere som vil bli bedre kjent med andre campere:-) Jeg vet ikke hvor mange som er interessert i å komme, vi kan ta en liten håndsopprekning på Campen på onsdag. Men, legg gjerne igjen en kommentar om du vet at du kan og vil! Påmelding er per mail. Adressen får du når du har meldt deg på, det er innenfor Ring 3 og ikke langt fra tog/trikk/t-bane og buss:-)

Nye og gamle campere er velkomne, dette er en super måte å bli litt bedre kjent med hverandre på. Kom DU også:-)

Praktisk: Hvis været ser ut til å bli bra for grilling kjøper vi inn litt grillmat - litt avhengig av hvor mange vi blir finner vi en passende måte å løse det i praksis. Om vi ikke blir veldig mange kan jeg kjøpe inn alt vi trenger, og dere betaler hver 50-100 kr f.eks - blir det mange tror jeg det er best om alle tar med litt hver av det de vil spise.

Kom gjerne med innspill forresten! Blir det mange som kommer utroper jeg en festkomite;-)

Kommentarer

  1. Kjempehyggelig initiativ, Siri! Jeg kommer, og hjelper veldig gjerne til med noe hvis det trengs!

    SvarSlett
  2. Veldig hyggelig! Jeg kommer også, og spør hvis du trenger hjelp.

    SvarSlett
  3. Påmeldingene strømmer på, jeg tror det blir en bra samling! Kakebakerne har meldt seg:-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar