Sommerferien min er over:-(

Det er VELDIG godt å være hjemme igjen, men det er ditto kjiipt at sommerferien allerede er over. Føles som det har vært mest jobbing denne gangen gitt. Heldigvis har jeg et par bonusdager igjen, og de skal jeg forvalte godt!


Treningen min i juli har vært litt opp og ned, de første to ukene ble preget av flytting og oppussing  - andre del mer jobbing på hytta før Adelheid kom og tok tak i løpebeina mine, og pisket meg ut på tur. Fikk 65 km fra lørdag til lørdag, etter en 0 km-uke! Det er forresten ikke helt sant, for vi har en veldig løpeglad toåring som hindrer det totale forfall:-) Det beste han vet er å løpe opp bakker, så blir ikke denne karen motbakkeløper så vet ikke jeg!
Det ble tur i Dyreparken for første gang, jeg har hatt sommerferie på Sørlandet i 6-7 år nå, så det var kanskje på tide? Poden fant mange fine steiner og vann å leke med der (!), lesson learned: Dyr stein i Dyreparken! (spares til etter 2 årsstadiet). Ellers holdt vi vårt O´ store tapas-party for over 30 mennesker, med 2 kvm stort kjøkken er det selvsagt en dans på roser å fikse mange småretter til så mange folk. Med mange flinke folk i aksjon gikk det fint i år også gitt!


Men, nå er det hele altså over - hverdagen kaller allerede i morgen. (Egentlig i dag da, vi er jo ikke kommet i orden etter flyttingen, så jeg har jobbet hardt i hele dag også).  Kort oppsummert; flott sommer med nydelig vær - men som alltid er ferien for kort.

I morgen er det Treningscamp på Bislett Stadion, bli med på det du også! Det er ikke det minste skummelt. Sist vi løp der inne dominerte vi banen fullstendig da vi var ca 20 stk, og det kun var et par andre som løp. Kom, kom:-) 


Det er forresten supert å lese at dere har vært mange på trening i byen! Og, tusen takk spesielt til Kristine som oppdaterte bloggen:-)Kommentarer

 1. Yo! Godt å høre at du ikke har glemt helt hva ordet "løping" betyr ;-) hihi som om jeg tror at du noen gang kommer til å glemme det?? Nei, det skjer neppe før du har passert 90, er passe senil og har heltidsplass på gamlehjem....og enda da kan jeg se for meg at du arrangerer rullator-kapløp i gangene (for dørene ut til plattingen som hadde egnet seg som 60m bane er jo selsvsagt lås for deres egen sikkerhet!) :-) jeg ser det levende for meg hehehehe.

  MEN SERIØST: det jeg skulle drodle om var følgende: HVA slags baneøkt snakker vi i morgen??? Jeg sliter litt med at ankelene slår seg vrang under baneløping, så jeg må veie litt for og i mot :-) Silja

  SvarSlett
 2. Det blir enten en morsom intervalløkt eller en kortere distanse i høyt tempo - avgjøres helt demokratisk kl 20:01 :-)

  Dessuten blir det moro etterpå!

  -gleder meg til rullator kappløp, håper vi ender opp på samme gamlehjem Silja!

  SvarSlett
 3. Møter vi ferdig oppvarmet eller sånn passe oppvarmet?? Jeg har Sverre så jeg må uansett avklare med min kjære hva som passer.... det blir enten OSI intervaller eller "en morsom" intervalløkt på bane med TC ;-)

  haha, det spørs om vi ikke må finne et sånt eget hjem for avdanka gamle løpedronninger som enda ikke har gitt opp håpet om å løpe mila under 40' .... i en alder av 90år, LOL :-)

  satser på at vi ses i morgen!

  SvarSlett
 4. Hahaha:-) Tenker vi sier en miles under 40 når i nærmer oss nitti Silja!

  Jeg tror jeg skal legge ut litt info om morgendagens økt utfra spørsmålene dine:-)

  Håper du får det til da!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar