Sånn går det når man lokker med regn!

Parken ble fyllt opp av sølepyttelskende løpere:
Andreas, Anne, Birgit, Cathrine (NY!), Christine T, Elin S, Espen, Gøril, Hanne, Ingvill Å, Kirsti (NY!), Kristine, Linda (NY!), Lise Marit, Maria, Marie, Oddbjørn, Pål, Regis, Siri, Tonje, Torfinn, Åshild - 23 stk! Om du er helt eller litt ny; les denne om medlemsrabatter og medlemsregistrering.


Jeg beklager på det aller dypeste at regnet uteble! Jeg skal forsøke å ikke love gull og grønne skoger igjen. Men litt kult da; Beste oppmøte ever! Og, 6 gutter da - det er moro. Nå er virkelig nivået spredt godt utover - så her må alle kunne finne seg en rygg å henge seg på!


Det ble en runde oppvarming, deretter en singel etterfulgt av fem doble, så en singel igjen. Tilslutt ble det stafett, og den vant Linda, Kirsti og Oddbjørn! Som om ikke det var nok ble det jammen styrketrening til slutt også. Lise Marit og Kristine tok ansvar for den, og jeg så mange som fulgte etter. Utrolig bra jobba av alle sammen i kveld - dere er supre å trene med!


Selv var jeg temmelig tung i kroppen i dag, og hadde aldri kommet meg ut på trening uten denne faste avtalen. Alt kjentes bare tungt! Ofte er det bare tungt i begynnelsen, men i dag var bare alt sirup hele veien. Men, noen dager er det sånn - i morgen er det forhåpentligvis en ny og bedre dag! Jeg er i det minste kvitt forkjølelsen min nå, det er jo stor forbedring.


På lørdag er det nytt treningstilbud fra Sognsvann. Rolig jogging 1-2 timer, vi deler oss opp i minst en fortropp og en baktropp. Blir vi mange dannes det nok flere tropper i mellom. Bli med du også, det er ikke det minste skummelt! (OK, vi har mista noen på tur før, men de har alltid kommet til rette igjen etter noen dager).

Kommentarer

 1. Da fikk jeg bekreftet det jeg trodde: Siri HAR en avtale med værgudene!

  Jeg har lyst å ta en løpetur på lørdag. Flere som vil?

  SvarSlett
 2. .. og jeg, men jeg holder nok et noe lavere tempo enn deg, Kristine... Jeg danner gjerne en baktropp!

  SvarSlett
 3. Supert!! Da er vi i alle fall fire stk, nok til en fortropp og en baktropp. To til og vi har en midttropp også:-)

  Kom igjen folens, bli med!

  Silja, Ellen, Gøril, Åshild, Heming, Torfinn, Pål, Christopher, Andreas, Tonje, Anne, Linda, Ingvill.... Halloooo?

  SvarSlett

Legg inn en kommentar