Royal fartslek

Fartslek i Kongeskogen og fartslek for konger/dronninger på bloggen:

August ble avsluttet med fartslek på Bygdøy sammen med Hege, Pål, Regis og Siv Mette (NY!). Perfekte forhold i dag, og vi fikk en hyggelig tur. Gutta som fortropp og jentuten bak, vi mistet de av syne og løp visst etterhvert ulike løyper. Men, hvem bryr seg? Det ble mye skravling, Hege og jeg ble kjent med Siv Mette - og jeg håper å se mer til henne på øktene i høst! Velkommen skal du være:-)


Så, over til Campens konger og dronninger for august. Det er nå det gjelder. Hele 124 treningsstarter er gjennomført i regi av Campen denne måneden, huhei hvor vi løper! 124 dere!!!! Vi har hatt 13 treninger, så i snitt er vi ca 10 stk hver gang. Størst oppmøte er det på onsdager, ikke så rart siden dette er en trening som har vært fast i 1.5 år nå, de andre øktene er nyere og ikke så stabile. Det er i alle fall utrolig moro å ha en slik gjeng å trene med. Alle er ikke med hver gang, men det er alltid noen som vil løpe!

De som er gule har mulighet for premier, den første som melder seg kan velge premie og smykke seg med tittelen Campens konge/dronning av august. Jeg regner med at den som er kjapp på labben også vet hva som er i potten. Hvis du ikke vet hva du vil ønske deg behøver du ikke skrive det i den første kommentaren, så er du sikker på at du ikke blir forbiskrevet på oppløpet... Måtte den kjappeste vinne!


Here goes:

Premiene:
• Manduca: Myk bæresele for å bære barn på magen eller på ryggen, fra nyfødt og til ca 3 år. Super premie gitt av SyvSjal!
• Nike sports band kit.
• Nike sports armbånd til ipod gen 4.
• Nike Norge løpesinglet dame str L (kjøpt på kondisbussen).
• Blå Nike treningstopp/singlet. Str Small - D 34/36 GB 8/10 (dame)
• Hvit Odlo supertrøye med korte ermer (Termic). Str LM (unisex)
• Medlemsskap i Kondis for 2010
• Adidas hvite treningssokker, 4 par. Str 37-39
• Craft treningstopp, orange str Small
• Puma treningstopp, rosa str X-Small
• Protein Shake, Maxim. 


Du kan se flere av premiene her.

I morgen er det september - og alle starter på 0. Det blir mange poengmuligheter :-) 

Kommentarer

 1. Smykker meg gjerne med tittelen Campens dronning av august :=). Kan jeg la det være opp til deg, Siri, å plukke ut premien?

  Sliter forresten med en liten forkjølelse nå, og kan ikke garantere at jeg kommer i morgen... men håper selvsagt at jeg gjør det!

  SvarSlett
 2. Gratulerer Kristine!!!

  Jeg kan foreslå premie i alle fall, men du kan jo også bare stikke innom her for utvelgelse:-)

  SvarSlett
 3. Gratulerer Kristine, det var vel fortjent :)

  SvarSlett
 4. Takk til begge! :=)

  Siri: Skal prøve å få til å stikke innom en gang i løpet av helgen....ringer/sender sms først for å sjekke om det passer.

  Lykke til med løpet på lørdag!!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar