Poengoversikt, august

Her er poengoversikten etter dagens Camp.  Nå er det 1 lørdagsøkt igjen i august, men hvem vet - plutselig dukker det opp en ekstra, spontan TC økt også. Alle kan ta initiativ til en slik:-)  Følg med på bloggen og facebook gruppens vegg. Les mer om regler og premier i denne posten. Gule "folk" ligger godt an, men de MÅ også være raske på labben når premien(/e) deles ut!


Fortvil ikke om du har få poeng, snart er det ny måned, og nye sjanser!

114 starter i TC økter så langt i august. WOW, så spreke vi er:-)

Kommentarer

 1. ....og jeg har fortsatt ikke kommet meg med på listen:-) Jeg ser at slaget er tapt; det skal godt gjøres å få sanket 10 August-poeng de nærmeste 6 dagene hi hi. MEN, jeg ser mer også, jeg ser at det er veldig mange på listen og det er mange som har vært med MYE denne måneden og det er BRA!! MORO :-) For forran oss venter jo en kjempefest: det er høst og det er jo selveste kondisjonistenes høysesong!! Så: her er det bare å stå på folkens, legg grunnlaget og hold hjulene i gang til alle slagene dere skal utkjempe snart :-) Silja -som prøver å holde rulleski-hjulene i gang!

  SvarSlett
 2. Håper snart å se deg i parken Silja:-)

  Bra Kondisreportasje du hadde fra SRM forresten, kan du ikke komme og lage reportasje fra parken også? ;-)

  SvarSlett
 3. Takk Siri; det var høyst uplanlagt fra min side å skrive for kondis.no; MEN som kjent så er "det spontane ofte det beste", så selv om jeg absolutt ikke hadde tid til å skrive den rapporten så var det verd det (jeg mener: det er jo mye mer morsomt det enn å lage to foredrag til neste uke :-)!!) Mitt engasjement på kondis.no som fotograf har jo bare blitt slik av naturlige årsaker, men hvor mye skriving jeg kommer til å ha tid til vet jeg ikke.... :-)

  Å dekke TC vil fra mitt ståsted være helt uproblematisk; så det får vi få til ganske raskt!! :-) Så kommer jo parksprinten etterhvert også antar jeg!!???

  God helg! Silja

  SvarSlett

Legg inn en kommentar