Oslos Bratteste

Skal du løpe ett motbakkeløp i høst i Oslo, hvorfor ikke ta det aller bratteste av de? Opp Wyllerløypa fra Sørkedalen: Oslos Bratteste! Løpet arrangeres 2. oktober, men før det holder de 3 treninger i løypa - hvor de også gir gode tips om teknikk, skovalg og trening i tillegg til premiering. Treningsløpene er: 25. august, 7 og 21. september. Er du ikke klar etter dette blir du neppe klar noensinne :-)

Jeg debuterte i motbakkeløp i fjor i dette løpet, og fytti katta det var bratt og tungt! Er jammen ikke sikker på om jeg vil meg selv så vondt i år gjen - men jeg blir ikke overrasket om jeg plutselig ser navnet mitt på startlista heller;-)

Glem nå heller ikke at dere MÅ melde dere på Oslo Maraton (10, 21 el 42 km) og Nordmarkstraver´n (15 el 30 km). Og, vil du være sosial etter OM trenger jeg snart å få vite hvor mange jeg skal reservere bord til! 

Bygdøyløping kl 18:30 i kveld, impulsøkt. Og så er det Treningscamp i morgen selvsagt! Håper det kommer mange gamle og akkurat passe mange nye til at jeg greier holde styr på hvem alle er:-) De siste gangene har dere fått både stafetter og doble runder, i morgen er det små pyramider som står på programmet.

Kommentarer