Oslo Maraton 2010

Det ble jammen litt snakk om Oslo Maraton på grillfesten vår i går også ( i tillegg til Nordmarkstraver'n), og det er ikke mange ledige plasser igjen nå. Det er altså både 3 km, 10 km, halv- og helmaraton på programmet, samt et barneløp. Så, om du har tenkt å være med på en av disse; meld deg på nå! (Skriv Treningscamp i lag/klubb når du melder deg på).

Det er nå 6 uker igjen til trening før OM - så ingen grunn til å fortvile ennå, du rekker fint å finne løpeformen igjen! Prisene går opp etter midnatt i dag tror jeg, i følge kondis, så ikke nøl mer enn nødvendig -  det koster:-)

Vi gjør som ved Sentrumsløpet; møtes både før og etter.  Legg igjen et spor i kommentarfeltet om du vil ha plass rundt det sosiale bordet! Det er på ingen måte begrenset til de som trener fast hver onsdag eller til at man må løpe først, det er hyggelig om du som er fast leser på bloggen blir med og de som av en eller annen grunn ikke kan løpe en av distansene, men likefeullt har lyst til å være med på moroa!  Jeg håper vi får til et stort bord som etter Sentrumsløpet.

Hvis Siri er flink og heldig får hun til en ny t-skjorteavtale for de som løper...  Om du har sponsorkontakter inn i himmelen, send en mail!

Kommentarer

 1. Jeg vil gjerne være med på en samling etter løpet! Jeg skal løpe 10K, har omsider endret distansen fra halvmaraton...

  For øvrig har jeg en fireåring og en femogethalvtåring som skal løpe for treningscamp i minimaraton!

  SvarSlett
 2. Så bra Maria:-) Mange TC-barn på startstreken på lørdag ser jeg!! Moro! skal melde på vår toåring også. Hans første løp på egne ben; fra før har han ett i magen min og ett på Sognsvann i joggevogn. Så dette er naturlig utvikling!

  SvarSlett
 3. Lise Marit Kalstad16. august 2010 kl. 23:01

  Nei! Nå meldte jeg meg på 10-kilometer´n, men jeg skrev jo ikke at jeg var med Treningscampen. Må huske å ALLTID sjekke bloggen før jeg gjør noe som helst som har med løping å gjøre ;)

  SvarSlett
 4. Du kan logge deg på påmeldingen og endre klubbtilhørighet:-)

  Så moro at vi blir så mange!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar