Motbakkeløp og bixitkjeks

Jeg har fått 3 nye helter: Siri som ikke nøler et sekund med å være med på et krevende motbakkeløp dagen etter en tung intervalløkt på Bislett. Lise Marit som sier "jeg blir med" og løper det samme krevende motbakkeløpet som sitt første løp noensinne - og kommer i mål med stil! Og Heming som får i stand disse løpene.

Vi var 3 treningscampere (Siri, Lise Marit og jeg) som dro sammen til Maridalen i dag for å hjelpe Heming og Tonje med å arrangere Sellanrå Opp, løpe løpet og nyte en deilig middag på Sellanrå hytta etterpå.

Vi visste før vi dro at én av oss ikke kunne være med på selve løpet da det var nødvendig med hjelp ved mål. Jeg hadde ganske tidlig, og spesielt etter at jeg fikk vite at det var en teknisk krevende løype, ropt høyt og tydelig at "jeg kan veldig, veldig gjerne hjelpe til!". Og siden jeg hadde to tøffe jenter med i bilen, ble det slik.

Beskrivelse av selve løypen kan Siri ta seg av, men enkel var den ikke! Den var faktisk så krevende at det som skulle bli "et koselig kveldstreff med middag på Sellanrå hytta" ble "vi deler en pakke Bixitkjeks på vei til bilen".
Treningscamperne Mikko og Tonje som deltok på forrige Coopertest ble også observert ved Sellanrå. Kanskje kommer det enda flere campere på neste løp?....

Kommentarer