Medlemsliste og rabatter

Alle Campere kan få rabatt hos Løplabbet Majorstuen (i Kirkeveien). Jeg jobber også for å få på plass flere avtaler for dere. Nå sist fikk vi en liten rabatt i påmeldingen til Nordmarkstraver'n. Om du vet om en bedrift som kan være interessert tar jeg gjerne i mot tips!

Til nå har jeg sendt mail til nye campere med spørsmål om de vil stå på listen - men i det siste har det sklidd "litt" ut, og mange av dere nye har ikke fått slik mail. På tide å gjøre det mindre avhengig av meg!

Klikk på denne og registrer deg, så får du rabattrettigheter og du blir med på medlemslisten ved mailutsendinger. Jeg kommer til å oppdatere listen ved jevne og ujevne mellomrom, slik at det kun er aktive medlemmer i inneværende år som står på den.

Jeg spør også om hvordan du fant Campen  - det er nyttig for å kunne nå ut til enda flere!

Kommentarer

Legg inn en kommentar