Jippi!!

Nå gleder jeg meg til morgendagen! Lise Marit og Mikko blir med og tester ut Nøklevann rundt løypen kl.10 i morgen (lørdag). Kanskje blir vi enda flere? Vi deler oss naturlig inn i nivågrupper, tenker jeg, så alle trenger ikke løpe like fort.... :=).

Skriv i kommentarfeltet dersom du vil være med (senest kl 21 i kveld), så kan vi avtale evt. oppmøte sted og tid. Jeg plukker Mikko og Lise Marit opp på Majorstua kl0940 og jeg har plass til flere.

Bør kanskje nevne at jeg har aldri løpt runden før. Kommer til å ta med løypekart for å prøve å unngå at vi løper feil, men kan ikke garantere noe. Vi får ta det som en ekstra bonus dersom løpeturen blir lengre enn forventet..:=)

Løypen er ca.10 km på grusveier og går mye opp og ned. Vær forberedt på bakker!

Her kan du lese mer om løpet Nøklevann rundt som finner sted 9.oktober.

Kommentarer

 1. God tur dere!!

  Jeg har lagt den inn i aktivitetskalenderen vår her på bloggen, kanskje er det flere som slenger seg med:-)

  SvarSlett
 2. Fortsatt plass til flere fra Majorstua, Kristine? I så fall henger jeg meg på.

  SvarSlett
 3. Hyggelig at du blir med! Møt opp utenfor Frognerbadet kl940. Henter deg der.

  SvarSlett
 4. Takk for en god berg-og-dal-tur en lørdag formiddag! - Og utrolig imponerende av Kristine og Mikko som la ut på runde to!

  SvarSlett
 5. Måtte sende Mikko litt i forveien på slutten av andre runde, da hadde jeg kjørt meg nok...:=)

  Ble en flott tur, synes jeg! Veldig kjekt å ha deg med!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar