Heiagjeng på løpetur

Nok en flott langtur i strålende solskinn avviklet med treningscampen (begynner å lure på om Siri har en avtale med værgudene...).

Bonusen i dag var at vi fikk sett og heiet på Camilla og Silja som deltok i Oslo Triathlon før vi løp oppover mot Ullevålseter. Ikke verst å ha en hel treningscamp som supportere. Godt jobbet, jenter!!

I dag var det Siri, Astrid, Åshild, Ingunn F., Pål og Kristine (undertegnede) som ble med på løpeturen, og vi delte oss inn i to grupper.

Før løpeturen fór følgende tanker gjennom hodet mitt: "Jeg er ikke i form - litt snufsete, vond rygg, skal ta det rolig, forsiktig", osv....Og så viste det seg at det gikk kjempebra og det var en fryd å løpe. Så ikke stopp ved dørstokken, folkens!

Noen av oss løp forbi Ullevålseter til Skjennungstua - noe jeg har hatt lyst til å prøve en stund nå. Gjør det gjerne flere ganger dersom andre blir med!Kommentarer

 1. Det er helt riktig: det er ikke ofte man får SÅ bra support og heiagjeng så jeg bøyer meg i støvet for innsatsen deres; TAKK og TAKK :-) fikk jo MASSE support også: først da jeg kom opp av vannet, deretter da jeg var på vei inn mot den første lange bakken opp mot ullevålseter og deretter sto damene i målområdet da jeg "ramlet" over målstreken! Kjempestas å få så mye god tilbakemelding altså! Silja :-D

  SvarSlett
 2. Trodde seriøst jeg skulle dø på vei opp i dag, forkjølelsen var åpenbart ikke helt borte - men jeg tror den er det nå:-)

  Moro å se og heie på triatletene, dette har vi lyst til å være med på også. Jeg må bare lære meg å svmømme først! (Og ikke minst finne tid for litt svømmetrening eller bassengtid i det minste).

  Da Astrid spurte om jeg ville sitte på ned drøyde jeg i to et halvt sekund før jeg slo til. Så, det ble bare 17 og ikke 25 km på meg i dag - og det tror jeg jammen var veldig lurt!

  SvarSlett
 3. Ikke bare innbilt syk som meg...:=)

  SvarSlett
 4. Jeg var vel innbilt frisk før turen jeg! ;-) Nå ER jeg frisk, tror jeg!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar