Hårete høst

Høsten er straks her og vi trenger noen nye, hårete mål! Først kommer det en Coopertest i regi av Treningscampen, den må du få med deg -  så får du en liten pekepinn på egen form. Det er helt uhøytidelig og ikke det minste farlig;-)  Men, vi trenger noe mer - ikke sant?

Her er et lite knippe av høstens løpemoro:
04.09: Nordmarkstraver´n (15 og 30 km terreng/skogsvei)
04.09: Helteløpet (Telemarkhelten, 10 og 21 km terrengløp )
07.09: Sørkedalsløpet (3 og 11 km terrengløp)
11.09: Grefsenkollen Opp (motbakkeløp)
11.09: Lørenskogløpet (10 km)
14.09: Gaupekollen Opp (motbakkeløp)
18.09: Birkebeinerløpet (11 km og 21 km terrengløp) 
25.09: Oslo Maraton (barneløp og 3 km gateløp)
26.09: Oslo Maraton (10 km, halv- og helmaraton gateløp)
2.10: Oslos Bratteste (motbakkeløp)
9.10: Nøklevann Rundt (9.7 km grusvei)
16.10: Hytteplanmila (10 km grusvei)
30.10: Lørenskog Halvmaraton


Selv syns jeg det er veldig mye fristende i denne menyen! Jeg vet mange skal delta på Oslo Maraton, og jeg foreslår at vi gjør som på Sentrumsløpet. Nemlig at vi samles på kvelden etterpå til god mat og drikke - samt lange diskujoner om hvor i løypa ting gikk galt eller supert:-) På Sentrumsløpet fikk vi fine skjorter fra Nike som alle løp med, jeg skal se om jeg kan finne en villig sponsor denne gangen også - men det krever at vi blir en lten håndfull (påmeldt som klubb: Treningscamp). Så, fortell meg om du er interessert i dette!


Fortell meg gjerne også om dine hårete mål denne høsten, det vil jeg svært gjerne høre om! Selv tenker jeg seriøst på Nordmarkstraver´n, det er et utrolig flott løp som jeg kan anbefale på det aller varmeste. I tillegg er jeg fristet til å gjennomføre en halvmaraton i høst også, men det avhenger litt av andre ting, så det må jeg ta litt på sparket.

Kommentarer

 1. Et annet arrangement som jeg har tenkt litt på er Helteløpet som arrangeres i Rauland den 4. september. Det er en del av Telemarkshelten som består av 3 arrangement. Sykkeløp til helgen, løp 4. september og skiløp i februar.

  http://www.telemarkshelten.no/

  Sykkeløpet til helgen er ikke aktuelt for meg, på grunn at vi skal i en dåp. Helteløpet som er en halvmarathon er derimot meget aktuelt å delta på.

  Ellers er Hytteplanmila 16. oktober et mål. Har ikke løpt den før, men jeg har masse positivt om arrangementet, så det må en få med seg.

  SvarSlett
 2. Takk for input Peer, nå er de lagt til i listen:-)

  Kanskje vi ses på Hytteplanmila!

  SvarSlett
 3. Ja, mye bra å velge i utover høsten! For meg er nok Lørenskogløpet (10 km) 11.9 mer relevant som oppkjøring mot Oslo Maraton. En fin mulighet til å få med seg en halvmaraton seint på høsten er også Lørenskog halvmaraton den 30.10. Ellers så går det en flott halvmaraton i Stavanger 6. November, tresjøersløpet, men den er nok ikke aktuell for meg i år.

  SvarSlett
 4. Lagt til Lørenskogløpene:-)

  Lykke til med de siste langturene fram mot OM Morten, bare noen uker igjen nå før du kan korte ned på langturene!

  SvarSlett
 5. Jeg skal løpe Sørkedalsløpet, halvmaraton under OM og (håper jeg) Fredrikstadmarka rundt (http://idrett.speaker.no/Organisation.asp?WCI=wiKlubbKassaNews&WCU=746902) 10. oktober. Det er et 20 km skogsløp som nok er ganske tungt, men helt sikkert en fin opplevelse hvis jeg får løpt litt terreng og motbakker på forhånd... Kanskje avslutter jeg sesongen med Lørenskog halvmaraton, før det er Parksprintene som gjelder :)

  Men målene er ikke mer hårete enn at jeg bare vil fullføre med stil :-)

  SvarSlett
 6. PS. Kjempegod idé å møtes ute etter OM - vi Nome'ne kommer (såfremt Torfinn klarer å gå etter maratonet da) :-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar