God trening eller bare lett?

I slutten av juni hadde jeg en av mine første treninger med treningscampen. I 12 minutter løp jeg rundt og rundt på Bislett så fort jeg kunne og bannet og steikte. Dette var jo helt grusomt! Er vi ikke ferdige snart??? (Hadde selvsagt ikke klokke på meg - hadde jo aldri løpt med klokke før).

Forrige uke løp jeg på nytt med treningscampen rundt og rundt på Bislett i 12 minutter. For en fryd! Inspirert av treningscampen hadde jeg kjøpt meg klokke. Visste nøyaktig hvor fort jeg måtte løpe hver runde for å slå min gamle pers. Smilte som solen da jeg allerede så etter første runde at dette ble lett. Fløy av gårde! Alle intervalløktene og lørdagsturene med treningscampen disse to siste månedene har jammen gitt resultater, tenkte jeg!

God treningscamp, eller bare lett, Siri? .=)

Kommentarer

  1. Det MÅ være god trening!
    Hørte Hanne si nøyaktig det samme, og hun begynte samtidig med deg:-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar