Gjennom Kongeskogen med Siri på slep

Hyggelig tur med hyggelige jenter: Astrid, Hege og Kristine stod og ventet på meg nøyaktig der hvor jeg hadde lagd en ring på kartet


Det ble en regnfri tur i veldig fine omgivelser ute på Bygdøy, nesten ikke asfalt under beina, små og fine bakker (både oppover og nedover!). Astrid og Kristine fløy foran, Hege og meg bakerst. Tror vi lå bakerst pga meg. Vel, vel. Jeg har ikke noe å skylde på, kroppen er bare litt dau om dagen.   Fint var det uansett, tusen takk for turen! Jeg skal ta initiativ til flere slike spontanøkter - og det ble fire nye poeng til utdeling forresten. Følg med, følg med! (Oppdatert poengstatus kommer etter morgendagens intervaller).


Hege og meg prata om maraton, NTH/NTNU/AVH-studier og løpestæsj, vi fant dessuten ut at vi nesten er naboer. Tipper det blir flere økter på oss sammen:-) I  dag ble det nesten 1 times løpetur, i overkant av 11 km totalt.

Litt sliten Siri i ny, kul løpegenser fra Nike. Dry fit. Bestilt på Ellos(!) Stilig farge eller?
Den er ultratynn, og perfekt nå i overgangen mellom sommer og høst. Veldig fornøyd!
Jeg har shoppa noen fine adidasklær også, en tights på labbet og et sett i samme "serie" som tightsen, en løpeshorts og en singlet, fra en nettbutikk i UK, som Ingunn har med. Det gleder jeg meg til å se, få og teste. Bilder kommer nok, om det passer da:-)VI SES I PARKEN I MORGEN, 20 SHARP

Kommentarer

  1. KJEMPEFIN genser; nydelig farge!!! Den digga jeg :-) Fint med noe nytt tøy når høstsesongen tikker inn! Silja :-)

    SvarSlett
  2. Kjempestilig! *Lister meg bort til Ellos-siden*

    SvarSlett
  3. Oj, har de så fint løpestæsj på Ellos! Må inn og sjekke...

    SvarSlett

Legg inn en kommentar