Full trøkk!

Ny deltakerrekord, igjen! Tjueseks (26!) spreke gutter og jenter i parken i kveld:
Andreas, Anne E, Anne (NY!), Astrid, Cathrine, Christopher, Christine T, Elin S, Hanne, Hilde (NY!), Ingvild G, Kristine S, Linda, Linnea (NY!), Lisa S, Lise Marit, Maria, Mikko, Oddbjørn, Pål,  Randi H (NY!), Stefan (NY!), Tonje, Tonje (NY!), Torfinn og speaker Siri da.
-Har jeg glemt noen? (Oppsummering av poengkampen følger straks!)

Velkommen alle nye, håper å bli bedre kjent med dere i høst! Medlemsregistrering her, gjelder både nye og gamle campere.


Utrolig moro med så mange å løpe med! Lang, lang rekke av løpere slet seg gjennom 13 runder av varierende lengde. Veldig bra jobba av samtlige, det lyser innsats og guts av dere lang vei:-)


Husk langtur på lørdag fra Sognsvann, oppmøte ved bommen/kiosken kl 10:00. (Alternativt nede ved Borgen t-banestasjon kl 9:25, skriv i kommentarfeltet om dette er aktuelt). Vi løper 30-45 min fra Sognsvann retning Ullevålsetet/Kobberhaughytta før vi snur. Håper på flere enn sist gang, slik at vi kan dele opp i flere grupper - så finner vi alle noen å løpe med i passende tempo!


Det er heller ikke for sent å melde seg på til Nordmarkstravern og Oslo Maraton. Les mer i bloggpostene under... Vi er nesten 20 stk som skal delta i OM, NT er vi 5-6 stk tror jeg. bli med du også!

Kommentarer

 1. Vi var mange på styrketreningen i dag, også: Elin, Lise Marit, Cathrine, Andreas, Anne, Astrid, Hanne, Torfinn, Maria, Mikko, Randi H og Tonje (tror det var alle). Bra innsats!

  Jeg er med på langtur på lørdag.

  Noen som vil løpe fra Borgen 925?

  SvarSlett
 2. Kjempegøy å være med i dag! Ler av at jeg ikke fikk med meg hvor mange pyramider vi skulle løpe og ga på litt for mye i den første. Ble lettere irritert på meg selv, men så var det jo bare å ta det med ro et par runder slik som du sa. Dermed fikk jeg tatt meg semman og var klar for full speed igjen. Ikke siste gang jeg er med på Treningscampen. Veldig bra, Siri :o)

  Har nettopp telt over hvor mange myggstikk jeg fikk under styrketreningen - ikke mindre enn 12! Hvor fem av de er på rompa! Ikke rart jeg ikke klarte å stå helt stille under 'planken' hvor de forsynte deg godt! He he.

  SvarSlett
 3. Velkommen til oss Randi Helen! Gøy at du endelig kom:-)
  Du kommer fort inn i det, nesten alltid 12 runder, i en eller annen kombo.

  Håper styrken var bra, selv om de forsynte seg grovt! Under beltestedet det der...

  Takk til Lise Marit og Kristine!!

  SvarSlett
 4. Styrken var så absolutt bra!

  Jeg får veksle litt mellom å være med dere - og å løpe SRM på onsdagene.

  :o)

  SvarSlett
 5. 26 begynner jo å bli et anstendig antall :-)

  SvarSlett
 6. Tusen takk for nok en strålende økt! Treningscampen skuffer aldri! Og jeg noterte meg mange beundrende blikk fra turistene (slik tolket jeg det i hvert fall)!

  SvarSlett
 7. Bra Maria:-) Jeg ser bare dere når vi blir så mange! Ingalill: Dette burde du fått med deg! Moro med så mange!!

  SvarSlett
 8. 26 på en trening - kult! Vil tro dere blir lagt merke til da. Vi SkiLøpere har noe å strekke oss etter, det er bra. (c:

  SvarSlett
 9. On saturday I can wait for runners from Borgen 9.35 behind Rikshospitalet.

  SvarSlett
 10. Great, Mikko! I will look for you behind Rikshospitalet around 9.35.

  SvarSlett
 11. Kristine, jeg tror jeg må melde avbud i dag, dessverre. Det er mulig jeg ikke kommer meg hjemmefra. Så ikke vent på meg hvis jeg ikke er ved bommen kl 10.

  SvarSlett
 12. Men du kom likevel, Maria. Bra! :=)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar