Full forvirring i parken!

Oj, oj, oj - så mange nye fjes på campen i dag! Siri helt tom for energi må bruke alle krefter på å forsøke å lære ikke mange nye navn, men navn til nye fjes. Navnene er nemlig "gamle", det er fjesene som er nye. Nei, vi snakker ikke om ekstrem make over i løpet av sommerferien, men om fire stk Ingvild, to stk Elin, tre stk Silje osv osv. 


Her er mitt desperate forsøk på å oppsummere dagens spreke i parken (jeg skriver NY bak alle som var nye for meg, selv om noen av dere nye ikke er helt nye på Camp, men var med mens jeg var på ferie):
Astrid, Atle (NY!), Barbro (NY!), Birgit, Christine T, Christopher, Elin (NY!), Heming, Ingvild G, Ingvild (NY!), Ingvild Å, Kristine S, Lene(NY!), Lisa G, Maja(NY!), Regis, Silje(NY!), Siri og Trine. Det var kjempehyggelig å treffe igjen gamlisene etter ferie, og superhyggelig med så mange nye, selv om jeg strevde over middels med å huske hvem som het Trine og hvem som var Ingvild nummer fire osv. Det kommer nok et par facebook request om friendship etter hvert... Add meg gjerne! (Du finner meg lettest via facebook gruppa Treningscamp). Jeg vil ha deg som venn for å lære ansikt&navn - jeg er ingen fordekt gammel gris altså - kors på halsen og ti kniver i hjertet :-)


Vi kjørte tre små pyramider med 1-2-1, og "feltet" på 19 ble etter hvert langt. Vi dominerte parken folkens, veldig bra jobba! Etterpå var det styrketrening, Kristine som kom rett fra sin aller første SRM konkurranse ledet an og fikk med seg ni andre sprekinger. Jeg inspiserte at de jobbet hardt før jeg forlot parken:-) Selv var jeg temmelig mørbanket i beina i dag etter to harde økter i går og mandag. Det er åpenbart at akkurat nå er løpelysten større enn løpekapasiteten og vettet. Men, men - treningsfri i morgen så er beina klare igjen tenker jeg!


Det var ingen som var interessert i en rolig langtur på søndag, men jeg lar det være åpent til fredag. Hvis det melder seg 4-5 stk så kjører vi camp da også, ellers prøver vi igjen neste uke. Du kan melde deg via kommentarfeltet nedenfor!

Kommentarer

 1. Skjønner at jeg valfte feil i dag; skulle vært med på pyraminden istedenfor SRM :-) Silja -får vel flere sjanser!

  SvarSlett
 2. Alltid kjekt å få med seg TC-økten! :=)

  Kan dessverre ikke bli med på langtur på søndag, ellers hadde jeg blitt med. Kan på lørdag.

  SvarSlett
 3. Takk for nok en fin intervalltrening, Siri! Og takk til Kristine som ledet an styrketreningen etterpå - veldig greit med noen styrkeøvelser når man først er i gang! :)

  Kan dessverre ikke være med på langtur denne helgen.

  SvarSlett
 4. Long run on Sunday is OK for me.

  I was too tired after Sellanrå Opp to run intervals.

  SvarSlett
 5. Hi Mikko,

  Congratulation with Sellanrå Opp!

  I can't run on sunday, but I'm trying to find someone to go jogging with me around Nøklevann on saturday at 10 o'clock. I've never been jogging there before, but I want to try it out since there's going to be a race there in october. It's 10km and lots of up and down.

  Let me know if you want to try it out with me. Nøklevann is in Østmarka. I'll drive, and if you want to come I can pick you up on my way (depending on where you live).

  SvarSlett
 6. Astrid: Bare hyggelig at noen blir med på styrketreningen! :=)

  SvarSlett
 7. Foreløpig er det Lise Marit og jeg som løper rundt Nøklevann lørdag kl.10. Gi beskjed hvis flere vil bli med! :=)

  SvarSlett
 8. I can join you on Saturday.

  I live at Frøensalleen near Frøen T-Bane station. I can come to Slemdalsveien or Sørkedalsveien if you driving those streets.

  SvarSlett
 9. Great, Mikko!

  I can pick you up in front of Frognerbadet(Middeltunsgate) at 09.40.

  OK for you, or do you want me to come closer?

  SvarSlett

Legg inn en kommentar