Elle, melle

På søndag arrangeres et løp som kalles Vassfjellet Rundt, og siden det er et annet løp som heter Vassfjellet Opp tenkte jeg at V. Rundt sikkert var et fint terrengløp vi kunne delta i når vi likevel skulle ha en Trondheimshelg. Særlig. Rundt meg her, og rundt meg der. Hurramegrundt Vassfjellet.


De har en kortere løype for damer(!) på 13 km og hovedløypa på 18 km for de spreke og uovervinnelige mennene. Begge løypene starter på 170 m, gutta får visstnok den tvilsomme æren av å løpe over toppen på 710 m, mens vi jenter må "stoppe" ved 460 m. Det skulle bli omtrent 540 høydemeter for gutta og 290 for jentene.  Det er jo litt, er det ikke? Jeg kjenner ikke traseén, har bare stått på slalåm ned der for hundre år siden. Av løypekartet ser det ut til å være en temmelig våt løype, over flere myrområder.. Dersom man løper omtrent like langt opp som ned, altså at man ikke løper f.eks en lengre vei opp, så blir det altså ca 300 høydemeter på 6.5 km. Det må vel nesten kunne sies å være motbakkeløp det? 


På turene til Ullevålseter starter jeg på ca 50 m og ender på 350 m, men da over ca 13 km. Det betyr at det trolig er en god del brattere, ca dobbelt så bratt faktisk, og jeg holder som kjent på å dø hver lørdag på disse turene. Jeg har følt meg veldig tung i beina etter at jeg ble syk for 2-3 uker siden, så jeg vet ikke hvor smart det er å være med på dette løpet... Jeg skal jo også løpe fra Stryken til Sognsvann helgen etter. Har over middels lyst da, så det er evt. fornuften som slipper til om jeg ikke løper.  Elle, melle...

Hva syns du? -skal jeg løpe det?

Kommentarer

 1. Det fikser du Siri... Med en Stratos eller to i lomma! :-)
  God tur!

  SvarSlett
 2. Går som en lek!!
  - holder med Astrid når det gjelder provianten, på fjellet er det bare sjokolade som gjelder! (mintsjokolade)

  SvarSlett
 3. Hva med mynt eller kron?

  Hmm..tror det er bare å gjøre det du kjenner du har mest lyst til jeg..stol på magefølelsen:)

  SvarSlett
 4. Over middels lyst vinner vel over fornuften? :=)

  SvarSlett
 5. Jeg tror, nei jeg er sikker på at du kommer til å løpe! Når lysten er der, vinner den over alt annet!

  SvarSlett
 6. Jeg som alltid er positiv skal for en gang skyld være negativ og si at: når du som kvinne ikke "får lov" til å løpe hele veien og like mange høydemeter som mennene så burde du i protest ikke stille :-) Nei, det er en prioritering og føler du at dagen er der så kliner du til; er du usikker er det bedre å stå av, du har viktigere løp i vente og det nærmer seg veldig nå!! Hilsen Silja -for anledningen hønemor.
  PS: løpet er forøvrig ikke verre enn gressbanen - Tryvann, i høydemeter altså!!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar