Campen gratulerer Hanne

med sølv i Friidretts NM på 1500 meter i Sandnes i dag! Det fortjente du Hanne:-)

Det gikk skeis med 800 meter på lørdag, jeg fikk ikke sett hva som skjedde (15 min oppsummering fra to dager på nrk dekker liksom ikke slikt...) - men så at Hanne var godt med helt inn på oppløpet. Den hele og fulle sannhet kommer kanskje på Hannes egen blogg etterhvert. 


Hanne er parksprinthare og premiesponsor for Campen. Så, alle bør bøye seg i støvet og ikke minst klikke inn på bloggen hennes og gratulere! Les mer om løpet på kondis om du vil, som dekker all kondisjonsidrett. Er du ikke medlem ennå sier du? (Siri i sjokk, men verver deg gjerne!)

Kommentarer

  1. Tusen takk Siri!!!
    Joda, gamle dama var med god fart på vei opp på sølvplass på 800m da jeg plutselig ble kanonstiv og kom i ubalanse. Tråkket på innsiden av listen og fikk et skikkelig knuff i siden da jeg var på vei inn i løpebanen igjen. Dermed holdt jeg meg ikke på beina og medaljen glapp. Men frem til 770m lå jeg an til sølv på 800m...

    SvarSlett
  2. 30 m fra medalje.. kjipern!
    Men, du så tøff ut på 1500. Er glad jeg slipper å løpe mot deg:-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar