Baneøkt Bislett - mandag kveld

Håper å se mange treningscampere i morgen kveld kl 20:00 på Bislett. Inngangen er ved krysset mellom Louises gate og Sofiesgate om jeg ikke husker feil. Vi møtes nede på banen, bare gå ned trappene. Vi varmer opp sammen i 15-20 min, trenger du mer oppvarming må du altså komme før:-)


Vi løper enten kortintervaller eller en distanse i høyt tempo (eller skal jeg si høy puls kanskje?) - etterfulgt av en morsom stafett om vi er mange nok. Blir det tid (noe jeg egentlig ikke tror), tar vi noen planker til slutt! Stadion stenges kl 21:00.


Det er Treningscamp som vanlig også på onsdga i Frognerparken, og dersom det er interessere blir det rolig langtur til Ullevålseter på lørdag eller søndag. Skriv gjerne en kommentar om du har spesielle ønsker på intervall vs distanse på mandag og langkjøring på lørdag vs søndag:-)

Neste økt på Bislett er om to uker, da er det ny Cooper test!

Kommentarer

 1. Kunne det vært en idé å ha en påmeldingsliste for løpeturene fra Sognsvann?

  Da slipper man å risikere å stå alene ved bommen, og det blir lettere å se om det er andre campere på ditt nivå som kommer.

  SvarSlett
 2. Ja, hvis det er interesse for det og hvis noen føler at de ikke tør komme fordi de ikke vet om det er bare racere som møter syns jeg det er en god idé. Men, jeg vil helst ikke lage en høyere terskel for å bli med på disse turene:-)

  SvarSlett
 3. Er helt enig i at det blir mot sin hensikt hvis det medfører at færre blir med...

  Sees i kveld! Er med så godt jeg kan enten det blir kortintervall eller distanse i høyt tempo. :=)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar