4:20 til jeg dør

For et par dager siden kom jeg over noe om en rask 5 km konkurranse til helga, tror det var på Espens blogg (men finner det ikke nå, så kanskje det var en annen blogg). Espen er en skikkelig fan av arrangøren som står bak denne konkurransen, så jeg holder en knapp på at det var hos han jeg leste det. Rask og 5 km i samme setning er på mange måter nok til å få meg i gang, så jeg sjekket litt mer via kondis sin terminliste. Joda, jeg fant den; Hytteplantesten, en test før Hytteplanmila i oktober. Dette sistnevnte løpet er lovprist av flere, og spesielt av allerede nevnte Espen, pga gode startpuljer, god organisering og fin løype.

Nå passet det ikke akkurat perfekt med løp denne helgen. Vi kom hjem fra ferie forrige helg, og huset lider fortsatt under pappaeskekaos sykdommen som begynte for en måneds tid siden. I tillegg har jeg altså kjørt to intervalløkter og et motbakkeløp tidlig denne uken. Beina er blytunge, men drømmen om en 5 km under 22 min lever - så hva kan en stakkar gjøre, annet enn å melde seg på?  På facebook så jeg at Camilla også var fristet til å ta turen, så etter et par meldinger fram og tilbake er vi nå begge påmeldt og sitter i samme bil ut av byen i morgen formiddag. Lenge leve spontanitet! Først er det imidlertid løpetur fra jobb via hjem og barnehage før vi småjogger i regnet(?) med den vanlige vogna hjem. Ble våt så det holder i går, fytti katta som det regna rett før kl fire...

Planen er å holde jevnt 4:20 tempo til mål eller til jeg dør, det som måtte komme først. Ønsk meg gjerne lykke til på ferden eller stopp meg før den starter:-)
Foto: Adelheid Huuse

Kommentarer

 1. ..og mens Siri prøver 4:20 på Hytteplantesten skal Lise Marit og jeg jogge rolig(?) rundt Nøklevann for å vurdere om løpet Nøklevann rundt 9.okt kan være noe for oss....noen er litt mer forsiktige enn andre :=)

  Lykke til Siri og Camilla!

  SvarSlett
 2. Har du igjen tatt for mye Møllers tran, Siri? :P Lykke til!

  SvarSlett
 3. hehe, jeg lever aktiv og optimistisk igjennom dere spreke og ønsker lykke til og 4,10 til du dør :-)

  Luck luck!

  SvarSlett
 4. Takk takk. Vi skal gi alt i morgen!

  SvarSlett
 5. Har aldri løpt hytteplantesten selv. Men løpet koster 0 kr, er kontrollmålt og dere løper med EMIT brikker.

  Er medlem av Hytteplan sin facebook gruppe og ser de har drevet med dugnadsarbeid der i dag og i går for å få løypa tipp topp stand.

  Går visstnok på mykt underlag og blir også brukt av en del for uttak til Ringerike stafetten.

  Du får komme med racerapport - jeg tør ikke løpe noe 5km. Altfor mye slit akkurat nå =)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar