10 x 400 m på Bislett

Spreke Campere i dag: Heming, Kristine, Pål og Siri.


Jeg snørte på meg de superdeilige Adizero Tempo skoa, som jeg ikke har løpt med siden 5. juni i Stockholm. Dette er gullskoene som skal spares til de spesielle anledninger! Det var digg å ha de på beina igjen! Det gikk bra unna i et tempo jeg egentlig ikke behersker (3:50); 1:32 på de fleste rundene, men 1:34 på nest siste og 1:30 på siste. 45 sek pauser, en lengre pause på 1:05 halveis til ti. Planen var at alle skulle stoppe når den første kom i mål, men dette bar galt av sted allerede på første runde. Det falt meg ikke inn å stoppe 4-5 meter før mål, totalt uaktuelt! Så, det ble litt lengre pauser på de første to - men ikke større forskjell enn at jeg tror det gikk fint. 45 sekunds pauser var forresten temmelig smått, pulsen min var ikke i nærheten av "nede" mellom rundene.


Nivået oss i mellom var ganske jevnt, vi lå på rekke og rad med maks ti sekunder mellom første og siste i mål på hver runde.  Heming og Pål førte an, førstnevnte med håndbrekket på og sistnevnte med gassen i bånn fra første meter. Siri og Kristine fulgte tett bak. Deilig sliten nå, takk for økta folkens! Dette burde flere fått med seg forresten:-) Vi hadde dobbeltbooka kvelden her i heimen, mannen ville på tullevål for å se enga knuse start samtidig med min økt - da er det godt å ha en tante i Oslo for lille D!


I morgen er det altså Sellanrå Opp og på onsdag ny Treningscamp. Jeg leker også med tanken om en SRM start før campen på onsdag. Vi får se... Nå må jeg først og fremst forsøke å lokalisere o-skoene mine til "terrengløp" i Maridalen! Det kommer til å gjøre vondt når jeg snører på meg de stive skoene som ikke er brukt på flere år:-)

Kommentarer

Legg inn en kommentar